2015. július 9., csütörtök

Sziasztok!

Mint észrevehettétek, mostanában nem volt rész és ez így is marad egy ideig. Ennek az oka, hogy nálam is beköszöntött a nyári szünet. Remélem megértitek, én is szeretnék egy kicsit pihenni és kikapcsolódni, hogy újult erővel vághassak bele a történetekbe. Amíg nem találkozunk, addig is olvassatok sokat! :)
Kívánok nektek élményekben gazdag nyarat!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: Dolores <3

14 megjegyzés:

  1. Kellemes nyarat, jó pihenést :) Mire visszérsz, remélem, már sikerül mindent bepótolnom és jó sok kommenttel várlak vissza :) :*

    VálaszTörlés
  2. Hiányzol :/ és az írásaid is nagyon! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is, de már nem kell sokat várni rám. :D
      Szeretés van. <3

      Törlés
  3. Hova lett a drágalátos chat-barátunk? Pedig pont meg szerettem volna dicsérni a szép desing-t ^^ és megjegyezni, hogy a részt tűkön ülve várom ;)
    Puszi: Vanessa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vanessa J. Frye!
      Sajnos a chat már rég lekerült egy olyan ember miatt, aki nyomda festéket nem tűrő, alpári stílusban írogatott oda. Remélem megérted.
      A design pedig Lexy keze munkája. Itt is köszönöm neki, hogy megcsinálta.
      További szép nyarat neked, már ami még hátra van. :)
      Puszi <3 <3 <3

      Törlés
  4. Kedves Dolores!!
    Jelentem reggel befejeztem minden történetedet!! Szinte faltam a sorokat, nem birtam letenni a telefonomat este is csak azért maradtam fenn h betudjam fejezni a 10/10-et nem tudtam reggelig várni vele ^^ már most hiányzol baba :3 <3. Tudsz rola h nagyon jo emberismerő vagy? Mert amilyennek elképzeltél tényleg olyan is vagyok csak perverz kiadásban :3 ^^ de ahogy Ashley Purdy mondta "Az élet sokkal viccesebb, ha valakinek piszkos a fantáziája" és ezért nem is tagadom :3 na jol eltértem megint a tárgytól. Ugye kipihented magad? Nem azért kérdezem h sietetni akarlak csak érdekel. Remélem minden happy és egyébb :3 többet most sajna nem tudok irni le vagyok fáradva (meloztam és korán kelltem de első dolgom az volt h olvastalak :3 meg fekvés előtt az utolso <3) Nem mindennapi amit irsz és ezt (is) tisztelem benned h nem egy sablonos történettel hanem 7 (ha jol számoltam) érdekes és nem mindennapi irománnyal a minificeket nem is számolva (abbol ha jol számoltam 3 van) azok is kerekek és ugy jok ahogy vannak. Egyik ismerősöm megkérdezte , hogy hogy hogy focis blogot olvasok a válaszom nagyábbol az volt h a kedvenc irónőm nagy focista fan és az ő blogjait olvasom am nem érdekel ha "nagy" CR7 vagy Sergio Ramos van benne engem a storyk jobban izgattnak és amit Dolores ír az valami csodálatos. Nem pont igy fogalmaztam de a lényeg benne van. Tisztelem benned, hogy amit elkezdesz azt beis fejezed (nem is akár hogy) sok olyan blogger van aki elkezdi megunja nem irja tovább de te nem ebből is látszik mennyire is másmilyen vagy mert te TE vagy <3 és igy szeretlek <3 na megint egy kisregény lett a vége de nem baj <3
    Pusszi és ne feledd szeretlek <3
    fallen angel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint lecsillapodott a lelkem a kedves szavaidtól, írni fogok neked. :D
      Szebbé teszed a napjaimat amikor írsz. <3 Én is szeretlek! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés
  5. Szia Dolores!
    Eddig még nem írtam megjegyzést ezen a blogon, de úgy döntöttem, hogy ideje lenne. Alig várom a Házasság extrákkal újabb részét. Ezt a storit (a meglevő részét) eddig kétszer olvastam el, mert nem birtam kivárni a következő részt. Csak gratulálni tudok. Remélem kellemesen telt a nyarad és kipihented magad, hogy új, izgalamas részekkel lephess meg bennünket.
    Puszi: K. M. Nomi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nomi!
      Bocsánat, hogy csak most írok, de így az év elejéhez közeledve alig van időm. :(
      Először is nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. Minden kedves szónak rettenetesen tudok örülni, így volt ez a te soraiddal is. :D
      Másodszor, lassan de biztosan készül a Házasság extrákkal. :D A legutóbbi terv szerint még kilenc fejezet lesz (+/- 1-2 rész.)
      Remélem szeptemberben találkozunk a blogon! :D Addig is további szép nyarat neked!
      Puszi: Dolores <3 <3 <3

      Törlés
  6. Kedves Dolores!
    Meglepetés vár a blogomon ;)
    http://kenyszerhazassag.blogspot.hu
    Vanessa xx

    VálaszTörlés