2014. augusztus 19., kedd

10/10. 68.rész

Cris

Mára letudtam az edzést, így kifeküdtem a medencéhez süttetni a hasam. Anya elvitte Juniort valami zenés, bohócos előadásra, így élvezhettem a csendet és a nyugalmat. Szemeimet lehunytam és el is aludhattam, mert Irina hangjára rezzentem össze.
 - Édes, merre vagy? - kiabálta tele a házat.
 - Medencénél - válaszoltam hasonló stílusban.
 - Ó - lépett ki a teraszajtón vigyorogva. - Nincs is jobb látvány ennél - mutatott rám.
  Fölém hajolt és megcsókolt. Magamra rántottam hiszen mostanában nem sok szexben volt részem. Ki voltam éhezve, mert ő általában utazott, Lola pedig tényleg csak a gólok utáni "ünneplésre" korlátozta a kettőnk kapcsolatát.
 - Hű - pislogott rám a barátnőm levegőért kapkodva és kipirultan. - Ennyire hiányoztam?
 - Igen - néztem végig rajta éhes tekintettel.
 - Ennek örülök - húzta mosolyra a száját és elindult befelé.
 - Hey! - szóltam utána. - Ezzel itt mi lesz? - mutattam erősen dudorodó boxeremre.
 - Én nem tudom - vonta meg a vállait, amikről azzal a mozdulattal lehullott a blúza. Láttam, hogy direkt csinálja, hogy még jobban felhúzzon. Mint egy igazi sztripper, úgy szabadult meg a szoknyájától is, és jó messzire rúgta a lába elől. Szemeimet mohón legeltettem végig a már csak fehérneműbe bújtatott testén.
 - Na mi van szívem? - nevette el magát az arckifejezésem láttán. - Csak nem valami piszkos dolog jár a buksidban?
 - Én fogok mindjárt benned járni - mordultam fel és eliramodtam felé.
  Irina sikkantott egyet és a cipőit lerúgva szaladni kezdett előlem fel az emeletre, de tudta, hogy nem menekülhet. Ahogy utolértem, kezeim felfedező útra indultak a testén, miközben a szobánk ajtajának szorítottam és a számmal a nyakára tapadtam.
 - Cris - remegett meg a karjaim közt és az élvezettől elcsukló hangon sóhajtotta a nevemet.
 - Igen? - emeltem rá a tekintetemet és pimaszul rávigyorogtam.
 - Ne szívd ki a nyakamat, mert holnap fotózásom lesz - lehelte lehunyt szemekkel.
 - A picsába a fotózásokkal! - csattantam fel mérgesen és elengedtem. Idegesen túrtam a hajamba, míg ő kérdőn nézett rám. - Te aztán tudod, hogy dobd fel a hangulatot - fordítottam hátat neki.
 - Most mi bajod? - értetlenkedett.
 - Semmi - mordultam fel - csak az, hogy szeretnék végre egy kiadósat dugni, erre te a nyakad miatt nyafogsz!
 - De értsd meg, hogy nekem ez a munkám és nem nézik jó szemmel...
 - Ugyan már - vágtam a szavába. - Neked mindent elnéznek, mert a nőm vagy - tudtam, hogy ez egoistán hangzott, de ez volt az igazság. - Amúgy meg te értsd meg, hogy hiányom van. Hetekre, van hogy hónapokra lelépsz. Férfiból vagyok bassza meg! - kiáltottam rá frusztráltan. - Lassan ott tartok, hogy beújítok melléd még egy nőt, ha te nem érsz rá, akkor majd ő igen.
 - Nem mered - pislogott rám rémülten.
 - Fogadjunk? Irina, ez így nem mehet tovább. A meccsek utáni adrenalint le kéne valahol vezetnem, de hol ha te nem vagy mellettem?
 - Cris, baby - bújt hozzám bűntudatosan és körmeivel a bőrömet kezdte karistolni. - Hidd el, nem kell neked más. Megmutatom mit vesztenél - térdelt le elém és kezei ügyesen megszabadítottak a boxeremtől. A falnak döntöttem a hátam és lehunyt szemmel élveztem a kényeztetést. Tudtam, hogy szemét dolog volt egy másik nővel fenyegetőznöm, de elértem vele a célomat. Kaján vigyorral a számon néztem az ölemnél munkálkodó nőt. Kezemmel a hajába túrtam és ütemesen mozgatni kezdtem a fejét. Akaratlanul is bekúszott elém Lola képe és mikor ez tudatosult bennem, egy hangos nyögéssel Irina szájába élveztem. Csillogó szemekkel felnézett rám és vigyorogva megtörölte a száját. Felhúztam magamhoz és megcsókoltam.
 - Ügyes kislány - súgtam a fülébe majd az ölembe kaptam és bevittem az ágyra. Lábait szétnyitotta, én pedig azonnal birtokba vettem a testét. Kéjes nyögései betöltötték a szobát. Mindkettőnket a beteljesülésig űztem, hajtottam. Homlokomról csöpögött az izzadtság mikor legördültem róla.
 - Úristen Cris - sóhajtott fel a barátnőm. - Nem gondoltam volna, hogy ennyire kivagy. Utólag is bocsánatot kérek, mert azt gondoltam, hogy megcsalsz.
 - Mi van? - fordultam felé döbbenten. - Mégis kivel?
 - Háát... az az igazság, hogy én Doloresre gyanakodtam - sütötte le a szemeit. Lefagyva néztem rá. - Már tudom, hogy hülyeség volt - kezdett szabadkozni.
 - Te most az edzőmről beszélsz?
 - Annyira jóba lettetek. Ráadásul itt lakik mellettünk és elég csinos - húzta el a száját magyarázat közben.
 - Te teljesen meghibbantál - néztem rá álszent módon.
 - Ne haragudj - ült fel és végig simított az arcomon. - Most már tudom, hogy ez nem igaz és csak az én idióta agyam szüleménye, mert te vársz rám és Lola meg nagyon jól érzi magát Párizsban, legalábbis a képek alapján.
 - Milyen képek? - kaptam fel a fejemet.
 - Te még nem láttad?Tele van vele meg a brazil barátjával az net. Ők az, új álompár - húzta el a száját. - Amúgy nagyon édesek együtt.
 - Gondolom - dőltem vissza a párnára és lehunytam a szemeimet. Nem akartam, hogy Irina lássa mennyire felkavart ezzel.
 - Elmegyek zuhanyozni édes - nyomott egy csókot a számra, majd otthagyott. Ahogy kilépett a szobából, felpattantam és a laptopomhoz léptem. A keresőbe beírtam Lola nevét és azonnal megláttam, hogy miről beszélt a barátnőm. Tényleg ők folytak még a vízcsapból is. A Marca, az AS, a L'Equipe, de még az angol újságok is írtak róluk. Kinagyítottam a képeket és tanulmányozni kezdtem az arcukat. A srácon látszott, hogy teljesen oda van Loláért és meglepődtem mikor a lány vonásaiból is valami ilyesmit olvastam le. A féltékenység pillanatok alatt vette át az agyam felett az uralmat. Szemeimet összehúzva kattingattam a képekre. Lola a Szajna parton Thiagoval összebújva, Lola Silvával egy ház előtt csókolózva és Lola amint épp nevetve néz a srácra. Tisztán látszik rajta, hogy boldog. Keserűen nevettem fel. Hihetetlen, hogy ez a kölyökképű majom ezt hozza ki a nőmből. Mit is beszélek? Hiszen az én csajom a fürdőszobában zuhanyzik, Lola nem az enyém. Pillantásom megakadt egy cikken és a hozzátartozó fotókon. A főcímet olvasva azonnal falni kezdtem a sorokat.

                    " Dolores Faria a Paris Saint Germain felé kacsingat?

    A Real Madrid első női edzője (aki jelenleg Thiago Silva barátnője szerk. megj.) egyre sűrűbben 
teszi tiszteletét a francia fővárosban. Lehet, hogy a két fiatal annyira komolyan gondolja a köztük lévő kapcsolatot, hogy a lány klubot vált? Az alábbi képek szerint nagyon jó viszonyt ápol a PSG többi focistájával is, főleg Zlatan Ibrahimovič-csal. Nem lennénk meglepve, ha az új szezont női edzővel kezdenék a piros-kékek."

  Lejjebb húztam a kurzor és elkerekedett szemekkel néztem végig a fényképeket, ahol Lola őrjítően nézett ki. A ruha amit viselt szinte mindent megmutatott tökéletes alakjából, és ettől a boxerem kezdett szűkösnek bizonyulni. Halk morgást hallattam mikor megláttam Thiago kezei merre járnak a lány testén. Basszus már egy fotótól kikészülök.
 - Mit csinálsz? - lépett mellém Irina, amit olyan csendben tett, hogy összerezzentem a felbukkanásától. Azonnal bezártam az oldalt és egy érdektelen cikket kezdtem olvasni, ami fogalmam sem volt miről szólt.
 - Semmit, csak unatkoztam - néztem rá és az ajkamba harapva végig néztem a testén, amit csak egy törölköző takart el előlem. Magamhoz húztam és lerántottam róla a felesleges ruhadarabot, majd a köldökébe csókoltam.
 - Cris - kuncogott fel a nőm - nem volt elég?
 - Nem - álltam fel a gép elől és lerohantam a csókjaimmal. Hiába próbált ellenkezni, meggyőző voltam. Ledöntöttem az ágyra és újra magamévá tettem miközben Lola lilaruhás képe lebegett a szemem előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése