2014. október 3., péntek

Házasság Extrákkal 31.rész

Cris:

  - Apa, menjünk fürödni - pislogott rám a fiam hatalmas szemekkel és most már megértettem, hogy miért mondta anya mindig azt, hogy a nézésemnek nem lehet ellenállni.
 - Nem is tudom - néztem Kendrára, vajon mit szól hozzá, hogy a nászutunkon azt kell tennünk, amit a törpe király mond. Bár az, hogy Junior és anya itt van velünk félig-meddig az ő ötlete volt. - Mit gondolsz?
 - Szerintem jó ötlet - mosolyodott el. - Imádom a hazámat, de ott soha nem süt ennyire a nap és amióta eljöttünk Madridból, sokat kopott a színem - nézett végig az így is fehér bőrén.
  Gondolataim elkalandoztak, ahogy figyeltem a mozdulatát. Vajon milyen lehet azon a fehér bőrön végigsimítani, vagy végig csókolni? Olyan puha és bársonyos amilyennek látszik? Milyen lenne az én barna bőröm az ő hófehér testén?
 - Akkor megyünk? - ugrándozott Junior teljesen felpörögve.
 - Gyorsan vedd fel a fürdőnadrágodat és keresd elő a homokozó játékaidat - paskolta meg anya a kicsi fenekét. Juni, mint akit puskából lőttek ki, úgy szaladt fel a szobájába és pár perc múlva már készen állva várta, hogy mi felnőttek is elkészüljünk. Nekem nem volt nehéz dolgom, mert felvettem egy fekete fürdőgatyát és magamra kaptam egy pólót.
 - Kész vagyok - jelent meg Kendra az ajtóban egy lenge nyári ruhában. Gyorsan bepakolt egy táskába néhány törölközőt és egy flakon naptejet. Szőke haját felcopfozta és orrára egy napszemüveget biggyesztett. - Mehetünk - mosolygott rám, amitől jókedvem lett.
  Juni közénk lépett és kis kezeit a miénkbe csúsztatta, így indultunk el a partra, mint egy igazi család. Sokan megbámultak minket és rengeteg kép készült rólunk, de valahogy most nem zavart. Vigyorogva írtam alá a néhány bátrabb rajongó által elém tolt pólót, labdát, füzetet míg Kendra és Junior türelmesen vártak rám.
  Végre elértünk egy partszakaszt, ahol nem voltak olyan sokan és kényelmesen letudtunk pakolni. Kendra gondoskodón bekente a fiamat naptejjel és a fejébe egy apró szalmakalapot nyomott.
 - Juni, figyelj rám! - fordította maga felé a kicsit. - Játszhatsz a parton, de mindig úgy, hogy lássunk téged. A vízbe nem mehetsz be csak valamelyikünkkel. Ha fürdeni szeretnél, akkor szólsz és apa vagy én bemegyünk veled. Rendben?
 - Igen - bólintott nagyfiúsan Juni, de már alig várta, hogy elszabadulhasson várat építeni.
 - Akkor nyomás - mosolygott rá kedvesen a lány, mire Juni megindult, de pár lépés után visszaszaladt és egy puszit nyomott Kendra arcára.
 - Szeretlek - mondta neki, majd végre elindult a homokozó vödrével egy kisebb gyerek csoport felé.
  A lány elhűlve pislogott utána és csak egy kis fázis késés után válaszolt neki.
 - Én is kicsim - suttogta, majd rám nézett. Szemeiben könnyek gyűltek, de mikor tekintete megakadt rajtam, lenyelte őket és halványan elmosolyodott.
 - Gyerekek - szólalt meg anya - találkoztam néhány régi barátnőmmel és ha nem gond, akkor elmennék velük a bárhoz - mutatott a part közepén álló, náddal borított épületre.
 - Menj nyugodtan - válaszolt neki Kendra. - Csak elbírok két pasival - nevetett fel, majd egy mozdulattal levette a ruháját. A levegő bent rekedt a tüdőmben ahogy megláttam őt egy falatnyi bikiniben. Törölközőjét leterítette az egyik napozóágyra és végig feküdt rajta. Édes Istenem - nyeltem hatalmasat - innentől fogva akárhányszor csak ránézek, mindig ezt a képet fogom látni magam előtt. A tökéletes testét, ahogy naptejjel kenegeti.
 - Bekennéd a hátam? - pislogott rám ártatlan szemekkel, amitől csak még inkább beindultam. Nyomtam a kezembe a krémből és mögé ülve masszírozni kezdtem. Bizsergető érzés volt hozzá érni a csupasz bőréhez. Minden egyes simítás újabb energia töltéssel látta el a testemet, megmozdítva bennem valamit.
 - Köszönöm - mondta halkan. - Téged is? - emelte meg a flakont. Először nem értettem, de aztán leesett.
 - Persze - bólintottam és leültem elé a napozóra. Úgy voltam vele, feszegetem még egy kicsit a határaimat. Bár ne tettem volna. Puha ujjai szinte megperzselték a bőrömet, ahol hozzám ért. Édes kín volt, de mielőtt elveszthettem volna az önuralmam, felugrottam. - Azt hiszem elmegyek fürdeni. Nem jössz? - kérdeztem vágytól remegő hangon, amit reméltem, hogy nem vett észre.
 - Most nem. Menj csak, én addig figyelek Junira.
  Sietős léptekkel indultam el a víz felé, amitől a testemet ellepő forróság enyhülését vártam. Megkönnyebbülve vetettem magam a habokba és kényelmes tempóban úszni kezdtem. Nem tudom meddig lehettem a vízben, mert csak arra eszméltem, hogy kellemesen elfáradtam. Komótosan kiúsztam a partra és szemeimmel Kendrát kerestem. Meg is találtam, de nem volt egyedül. Egy férfi ült a mellette lévő napozóágyon és a szemeit az én feleségemen legeltette.
 - Á, Cris - csillantak meg Kendra szemei megkönnyebbülten. - Phil, ő Cris a férjem - nyomta meg a szót, amiből rájöttem, hogy a pasi jelenléte nem kívánatos számára.
 - Hello Phil - nyújtottam felé a kezemet és jól megszorítottam. - Szia Édes, hiányoztam? - csókoltam szájon a lányt, aki erre a tettemre elmosolyodott. - Hol van Junior? - néztem körül a parton, mert sehol sem láttam a fiamat.
 - Anyukád elvitte fagyizni - bújt a karjaim közé Kendra.
 - Öhm, azt hiszem akkor én megyek is - állt fel mellőlünk zavartan a férfi. - Örülök, hogy megismerhettelek - küldött egy perverz vigyort a lánynak. -  Baromi nagy mázlista vagy - fordult felém, majd gyorsan távozott.
 - Mi volt ez? - néztem kíváncsian Kendrára, aki elhúzta a száját és kibontakozva a karjaimból, eldőlt az ágyon.
 - Egy idióta, aki nem akarta felfogni, hogy nem érdekel.
 - Zaklatott? - szorultak ökölbe a kezeim.
 - Nem, csak folyton zavarba hozott a bókjaival. Még az sem tántorította el, hogy férjnél vagyok - sóhajtott fel. - Nem is értem, mit akart tőlem?
 - Basszus Kendra! Néztél már tükörbe? - ráztam meg hitetlenkedve a fejemet.
 - Miért?
 - Mert alapból gyönyörű vagy, de most még ráteszel ezzel a falatnyi kis bikinivel is amitől minden férfi elveszti a fejét.
  Döbbenten nézett rám.
 - Úgy gondolod, hogy túl sokat mutatok magamból? - kapott a ruhája után kétségbeesetten, de megfogtam a kezeit.
 - Nem. Úgy gondolom, hogy tök mindegy mi van rajtad, te akkor is egy csodálatos, szexi csaj vagy akire minden pasi a nyálát csorgatja. Büszke vagyok rá, hogy ilyen jó nő a feleségem - eresztettem meg felé egy bugyiolvasztó mosolyt, amitől elpirult. Örömmel vettem észre, hogy nem csak ő van rám hatással, hanem én is rá. - Most hogy már nem kell Junira figyelned, bejössz velem? - tereltem el a témát és a kezemet nyújtottam neki.
 - Mehetünk - fogta meg és így kézen fogva mentünk be a vízbe, mint egy igazi házaspár. Láttam a nyaralókon, hogy először döbbenten néztek ránk, majd a telefonjaikat előkapva, jó néhány kép landolt a közösségi oldalakon.
 - Ez jó - feküdt a hátára Kendra. - Meg tudnám szokni - mosolyodott el elégedetten, majd rám nézett. - Verseny a bójáig? - csillantak meg pimaszul a szemei és meg se várva a válaszom, úszni kezdett.
 - Csaló - kiáltottam fel, majd utána eredtem.
  Néhány karcsapás után beértem és vigyorogva húztam el mellette. Már rég a jelzőpontba kapaszkodtam, mikor beért.
 - Ez nem ér - nézett rám morcosan. - Neked sokkal hosszabbak a karjaid!
 - Te meg előbb indultál - nyújtottam ki rá a nyelvem, amitől elnevettük magunkat.
 - Vissza is? - kérdezte és mikor rábólintottam, egyszerűen az ajkaimhoz hajolt és megcsókolt. A meglepetéstől ledermedtem és csak akkor kaptam észbe, mikor már jó pár méterrel előttem járt.
 - Te kis... - nevettem fel, és én is úszni kezdtem.
 - Cris - nézett rám fájdalmas arccal, ahogy mellé értem - begörcsölt a vádlim.
 - Gyere - nyúltam érte mire a karjait a nyakam köré fonta. Néhány méter így tettünk meg. Mikor éreztem, hogy már leér a lábam, megfogtam a combjait és magam köré fontam. Óvatosan masszírozni kezdtem a vádlijait.
 - Jobb? - kérdeztem aggódva, de mikor felnézett rám, elvesztem a kékségben, amik szinte centikre voltak tőlem. Arca kipirult volt, haja vizesen csillogott és alsó ajkát a fogai közé véve pislogott rám. Észvesztően nézett ki, ezért sem tudtam magam kontrolálni, na meg ahogy a teste az enyémhez simult... Ajkaimat az övére tapasztottam és falni kezdtem azokat. Kezeimet végig húztam a rám fonódó combjain majd megállapodtam a derekán. Az érzés, amit a közelsége váltott ki belőlem, leírhatatlan volt. Apró ujjaival a hajamba túrt és kicsit meghúzta azt. Felmordultam mert érintése nyomán elöntött a vágy, hogy még többet akarjak belőle.
 - Cris - szakította el tőlem azokat a csodálatosan édes ajkakat. - Ezt...nem... - lihegte.
 - Pedig olyan jó - súgtam a fülébe és megcsókoltam a nyakát, amitől jól érezhetően megborzongott.
 - De nem helyes - mondta halkan és láttam rajta, hogy elszomorodik.
 - Mi a baj? - nyúltam az álla alá.
 - Nem tudom - nyögte ki, de a tekintetét nem emelte rám. - Csak... csak nem szabadna ezt csinálnunk. Félek, hogy átlépünk egy határt és akkor...akkor minden megváltozik. Cris, ez ami köztünk van, csak papíron létezik és nem tudom, hogy helyes lenne-e elveszítenünk a fejünket, csak mert a hormonjaink nem bírnak magukkal.
  Csalódottan hallgattam a szavait. Szóval akkor ő csak azért reagál így az érintéseimre, mert régen volt pasival és nem azért, mert érez irántam valamit? Egy valamit viszont tudtam, megőrülök, ha nem lesz az enyém.
 - Figyelj - nyeltem le a keserűségemet. - Egy év hosszú idő és mindkettőnknek vannak vágyai - kezdtem bele. Azt mondják, a szerelem elveszi az ember józan eszét és én ezt most magamon is megtapasztalhattam. - Mit szólnál hozzá, ha ez ami köztünk van, nem szimplán csak álházasság lenne?
 - Hanem mi? - nézett végre rám érdeklődve.
 - Mondjuk házasság extrákkal - nyögtem ki, utalva az egyik kedvenc filmjére. Egy pillanatra mintha elfelhősödött volna a tekintete, de aztán újból rám nézett.
 - Ez miért volna jó nekünk? - kérdezte halkan, megnyalva az ajkait.
  Én már azon is csodálkoztam, hogy nem küldött el a fenébe az ötletemmel együtt.
 - Nem kéne bujkálnunk a firkászok elől, nem kéne félnünk, hogy valaki lefényképez minket mással, amiből botrányt kavarhatnak és nem utolsó sorban mindig ott lennénk a másiknak, ha szükség lenne rá.
  Láttam az arcán, hogy elgondolkodik az ajánlatomon és most nagyon szívesen beleláttam volna a gondolataiba, hogy hogyan is dönt. Néhány, óráknak tűnő pillanat után megszólalt.
 - Végül is - vonta meg a vállát nem törődöm módon - ha már a férjem vagy, tegyél eleget a férfiúi kötelességednek.
 - Ez most komoly? - néztem rá döbbenten. - Elfogadod az ajánlatomat?
 - Miért nem ezt akartad? - szegte fel az állát dacosan, amit nem tudtam mire vélni. - Szexelhetünk, de csakis érzelmek nélkül - emelte fel figyelmeztetőleg a mutatóujját. A szívem elfacsarodott egy pillanatra, de aztán bólintottam.
 - Rendben Seňora Aviero. Mikor kezdjük?
 - Amikor csak akarod - pislogott rám kacérkodva.
 - Ezt kár volt mondanod - nyúltam a feneke alá és nagy léptekkel a partra siettem.
  Anya és Juni már várt ránk, de ahogy anya ránk nézett, megértően elmosolyodott.
 - Gyere Juni, a mama elvisz egy nagyon szuper helyre - fogta meg a kicsi kezét, aki nem kérdezett semmit, csak ugrándozva követte.
  Lábra állítottam Kendrát, majd a cuccainkat összedobáltuk és haza siettünk. Úgy remegett a kezem az idegességtől, hogy alig tudtam kinyitni az ajtót. Mikor sikerült, nagy sunggal csaptam be magunk után. Megálltunk a nappaliban, egymással szemben és vártunk, hogy mit lép a másik.
 - Azt hiszem lezuhanyozom - sütötte le a szemeit a lány.
 - Jó ötlet - nyögtem ki, majd tekintetemmel végig követtem, míg el nem tűnt a fürdőszobában. Hallottam, ahogy megengedte a vizet és ennél a pontnál vesztettem el a maradék önuralmamat. Néhány lépéssel az ajtóhoz siettem és benyitottam. Kendra a zuhanyzófülkében állt és ahogy beléptem, rám nézett. Szemei rémültek voltak, de ahogy közelebb értem, szép lassan átváltoztak vágyakozóvá. Mellkasa egyre szaporábban emelkedett fel és le, magára vonva a figyelmemet.
 - Istenem, de gyönyörű vagy - csúszott ki a számon, mikor felfogtam, hogy a nő akiről eddig csak fantáziáltam, most itt áll előttem teljesen meztelenül és rám vár. Gyorsan levettem a ruháimat és beléptem mellé a forró vízcseppek alá. Belemarkoltam a csípőjébe és a falhoz nyomtam. Ajkaim ragadozóként csaptak le a bársonyos bőrére. Ahogy megéreztem édes ízét, már nem érdekelt semmi más, csak az, hogy minél hamarabb birtokba vehessem a testét, amivel megbabonázott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése