2015. február 23., hétfő

10/10 93.rész

Sergio

   Áldottam az eszemet, hogy tegnap bevásároltam és így most van mivel elkápráztatnom Lolát. Elővettem a csirke mellet, a zöldségeket, a rizst és a fűszereket.
 - Segítsek? - állt meg mellettem kíváncsian.
 - Kockázd fel a ezeket - toltam elé az alapanyagokat rejtő tálat.
 - Te mit csinálsz? - vett kezébe egy kést.
 - Én a legfontosabbat, a húst szeletelem fel.
 - Na persze, a munka javát meg nekem adod - dohogott az orra alatt, de tudtam, hogy csak szívni akarja a vérem, így belementem.
 - Igen, mert az asszonynak a konyhában a helye - vigyorogtam rá.
 - Ezt ugye nem gondoltad komolyan? - nézett rám összeszűkített szemekkel. - Sosem gondoltam volna, hogy ekkora hímsoviniszta vagy.
 - Nem vagyok - ráztam meg a fejemet.
 - Ja, hallom - dünnyögött magában.
 - Nyugi, csak vicceltem - simítottam végig a karján. Láttam rajta, hogy fájó pontra tapintottam a kijelentésemmel. - Annyira szörnyű lenne, ha otthon kéne maradnod?
 - Szerinted? - nevetett fel cinikusan. - Olyannak ismersz, mint aki összeszedegeti egy pasi után a szétdobált szennyesét, vagy meleg étellel várja haza és megmasszírozza a vállát, amíg az elmakogja, hogy hogy telt a napja? - vagdosta továbbra is apró kockákra a paprikát.
 - Nem.
 - Na látod. Ezt a családosdit nem nekem találták ki - vonta meg a vállát.
 - Lola...
 - Ne, ne kezd el Sese, mert itt hagylak - emelte fel a kezét és vele együtt a kést is. Szemei megvillantak, ahogy rám nézett majd folytatta. - Sok idő kellett hozzá, de elfogadtam, hogy egyedül fogok megöregedni. Nekem sem kéne egy olyan nő, aki nem tudja megadni a legfontosabb dolgot a világon, a gyereket. Rájöttem, hogy senkitől nem várhatom el, hogy hozzám kösse így az életét. Mivel tudom, hogy öregkoromra egyedül maradok, kiélem magam most, hogy legyen mire emlékeznem majd az öregek otthonában - húzta egy hamis mosolyra az ajkait.
 Mielőtt bármit mondhattam volna, hogy megcáfoljam az állításait, megcsörrent a mobilom. A kijelzőre nézve a szívem összeszorult és úgy éreztem, hogy valaki gonosz tréfaként kiszívja a levegőt a konyhámból. Idegesen nyúltam a készülékért, majd kinyomtam.
 - Ez nem volt szép dolog - nézett rám megrovón. - És ha valami fontos?
 - Nem az - rántottam meg a vállam. - Majd később visszahívom.
 - Te tudod - zárta le a témát, nagy megkönnyebbülésemre. - Kész a hús?
 - Ja, persze - tértem észhez. - Már szép színt kapott - kevertem meg a wokban sülő csirkedarabokat, miközben azon gondolkodtam, hogy miért is kaphattam azt a hívást. A gyomrom remegni kezdett. Egy porcikám sem kívánt a hívóval beszélni. Nem tudtam volna mit mondani neki. Tettem egy ígéretet, és ő beérte ennyivel. 
 - Menj, hívd fel - nyomta Lola a kezembe a készüléket, mire értetlenkedve néztem rá. - Mióta csöngött, teljesen máshol jársz. Majd én befejezem a kaját - lökdösött ki a saját konyhámból.
Idegesen lépkedtem a teraszra és behúztam magam után az ajtót, hogy még véletlenül se hallatszódjon, miről beszélünk. Megnyomtam a visszahívó gombot és egy kőtömbbel a gyomromban vártam, hogy felvegyék a másik oldalon. Ahogy meghallottam, a kattanást, egyből letámadtam.
 - Mit akarsz? Megmondtam, hogy "addig" ne hívjál! - csattantam fel mérgesen.
 - Tudom, de beszélnünk kéne - hallottam meg a hangját. - Fontos.
 - Oké - masszíroztam meg az orrnyergemet. - Holnap délután ötkor a szokott helyen?
 - Rendben - vágta rá gondolkodás nélkül.
 - Akkor szia - nyomtam ki a hívást, meg sem várva, hogy elköszönjön. Magam elé meredtem a távolba. A vállamat egyre jobban nyomta a hülyeség, amit elkövettem. Percekig álltam és próbáltam valami kibúvót találni, ahogy annyiszor már az elmúlt hónapok alatt, de nem ment. Fájdalmas sóhaj szakadt fel a tüdőmből majd visszatértem a konyhába, ahol Lola már a terítésnél tartott.
 - Amíg te elvoltál, én megcsináltam a vacsorát, amit elvileg, te ígértél nekem - tette csípőre a kezeit. Elmosolyodva néztem a kipirult arcát, az enyhén kócos haját. Bolondságokat beszélt ez a nő, a férfiak zöme odaadná a fél karját egy ilyen feleségért. Én meg főleg.
 - Ez az én átverésem. Szép lányokat hívok meg vacsorázni, aztán elkészítettem velük.
 - Szólj, hogy legközelebb én is alkalmazzam ezt a módszert - ült le nevetve az egyik székre.
Helyet foglaltam vele szemben és én is enni kezdtem.
 - Hmm - nyeltem le az utolsó falatot. - Ez nagyon jó lett. Nemhiába, én vágtam össze a húst.
 - Tee - vágott hátba szemeit forgatva.
 - Na, ne bánts - pislogtam rá kiskutya tekintettel. - Ez a hála, hogy meghívtalak vacsorázni? 
 - Nem vagy te egy kicsit pofátlan? - kérdezte kuncogva. - De tudod mit? - villantott rám egy gonosz mosolyt. - Én főztem, te mosogatsz - mutatott a piszkos edényekre.
 - Még jó, hogy van mosogatógépem - morogtam az orrom alatt.
 - Nem baj, de az edényeket akkor is neked kell bepakolni. Én addig elfekszem a kanapén és lazítok.
 - Itt hagysz? 
 - Igen - nyomott egy apró puszit a számra, de mielőtt elléphetett volna, magamhoz rántottam.
 - Elhitted, hogy ennyivel megúszod - suttogtam az ajkaira, majd elmélyítettem a csókom. Nyelveink vad táncba kezdtek és egyre jobban magával ragadott minket a hév.
 - Akarlak - nyögtem fel, mikor elszakadtunk egymástól. Testemet neki feszítettem, hogy érezze mennyire hatással van rám.
 - Akkor mire vársz? - sóhajtott fel kéjesen.
Nem kellett kétszer mondania. A feneke alá nyúltam és felültettem a konyhapultra. Szinte letéptem róla az ingét, és a melltartójával együtt a földre száműztem. Azonnal rátapadtam a hetykén álló bimbókra. 
 - Sese - kúsztak hosszú, karcsú ujjai a hajamba és a tarkómra. Imádtam a vágytól rekedt hangját, a karcsú testét, a vörös, duzzadt ajkait, a csodálatos érzéseket közvetítő szemeit, a hosszú lábait, apró kezeit és az egész lényét, úgy ahogy volt.
 Mikor már megszabadultunk a ruháinktól és csókjaink egyre forróbbak és egyre követelődzőbbek lettek, egy erőteljes lökéssel magamévá tettem. Teste ívben hajlott a kezeim alatt és ajkait édes nyögések hagyták el. Annyira gyönyörű volt, hogy tekintetemet le sem tudtam venni róla. Megpróbáltam az összes apró rezdülését az agyamba vésni, hogy a későbbiekben is emlékezni tudjak rájuk. Idiótán vigyorogva néztem végig ahogy az orgazmus végig száguldott a testén. Mert az voltam, egy szerelmes idióta.

4 megjegyzés:

  1. Imádom mint mindig ☺ <3 ^.^
    Várom a folytatÁst :)))
    Puszi:Orsi

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nekem nagyon tetszett :)
    Kíváncsi vagyok ki telefonált Sergionak, de ha ez az idióta vkit felcsinált én sírva fogok fakadni csak hogy tudd. amúgy nagyon tetszett olyan nagyon aranyosak együtt :)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kolett!
      Aki kíváncsi hamar megöregszik. :D
      Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen lelkesen kommentelsz. :D
      Puszi: Dolores <3 <3 <3

      Törlés