2013. november 11., hétfő

10/10 Harmadik rész

Sergio szemszög:

 Ülünk az öltözőben, és csendben mélázunk a történteken. Senki nem szól semmit, mindenkit hatása alá vont az elmúlt fél óra. Ránézek a többiekre, az ő szemükből is a teljes tanácstalanságot olvasom ki. Cris az, aki elsőnek vállalja fel a gondolatait.
 - Valamit nagyon tudhat a csaj, ha az öreg ennyire oda van érte - néz ránk, mire többen is perverzül elmosolyodnak. Persze, hogy Karim a szócsövük.
 - Én se vágnám ki az ágyamból, ha nekem akarná megmutatni, hogy mit tud - nyalja meg a szája szélét.
 - Szerintetek megfeküdt Pereznek? - kérdezi most már Sami is.
 - Nem - hangzik Marcelo határozott válasza.
 - Mit tudsz? - kérdezem tőle, hiszen már a bemutatkozásnál is láttam, hogy valahonnan ismeri a lányt.
 - Neked is megvolt? - csap le rá Benzema azonnal. - Milyen a csaj? Mit szeret?
 - Állj le! - szól rá erélyesen. - Nem volt meg, de ismerem. Amit tudok róla, annyi, hogy utoljára a Santosnál volt edző.
 - Mármint annál a Santosnál, akik most nyerték meg a Brazil kupát? - nézünk rá kíváncsian, mire bólint.
 - Akkor nem lehet rossz - mormogom csak úgy magamnak.
 - Szerintetek ott tartott külön edzéseket? - kérdezi szemöldök húzogatva az őrült francia.
 - Te teljesen romlott vagy - röhögünk fel, majd visszatérünk az eredeti problémánkhoz.
 - De mégiscsak nő! Rajtunk fog röhögni az összes csapat, hogy óvónénit kaptunk - akadékoskodtak többen is.
 - Nem mindegy? - szólt közbe Iker az ő csendes módján, de mégis mindenki odafigyelt rá. - A lényeg, hogy a " Mester " elment, itt hagyva minket a szarban. Engem már az sem érdekelne, ha transzvesztita lenne csak rendesen tegye a dolgát. Perez pedig azt mondta, hogy megbízik benne. Lehet, hogy rosszul teszem, de én hiszek neki. Ő sem hülye, hogy a nyakunkba varrjon valakit, aki semmit nem ért a focihoz. Márpedig egy másik csapatot már kupához juttatott, tehát tud valamit.
Mély csend telepedett ránk. Emésztettük a kapus mondatait.
 - Szerintem adjunk neki egy esélyt - mondom halkan, erre mindenki rám néz, majd mint valami jelre egyszerre bólint az egész csapat.
 - Na, ezt megbeszéltük - áll fel Ronaldo a padról. - Ha már szabadnapot kaptunk töltsük el hasznosan - vigyorog. - Megyek, megvizsgálom behatóbban Irinát.
 - Cris! - kiáltunk rá felháborodva, mire ő csak felnevet.
 - Most mi van? Bepótolom az elmaradt edzést - lép ki gyorsan az öltözőből, mert máris fél pár cipők csapódnak a csukott ajtónak.
 - Én is megyek, sziasztok! - sietek a barátom után, hisz ő hozott a kocsijával, és nincs kedvem gyalogolni hazáig.
 - Várj már meg! - kiáltok utána a parkolóban, de ő csak rohan a kocsijához és agy cetlit vesz ki az ablaktörlő mögül. Elolvassa, majd vigyorogva gyűri össze.
 - Mi az? - nézek rá kíváncsian.
 - Semmi, csak megkezdődik a vadászidény. - néz rám sejtelmesen, majd hozzáteszi. - Azon gondolkodom, hogy nem is olyan rossz ötlet ez a női edző - somolyog titokzatosan. Én pedig nem értek az egészből semmit.

2 megjegyzés:

  1. Ismét itt! Ma nagyon olvasós kedvemben vagyok és igyekszem pótolni, azt ami elmaradt, jó szokásomhoz híven, mert hogy ugye ez jellemző rám! :D Rövid rész volt mégis hatásos. Először is, Iker! Imádom, tudtam, hogy majd ő elküldi a fiúkat a búsba, a maga szerény módján. Ezért szeretem, mert jó rálátása van a dolgokra és mindig jól dönt. Örülök neki, hogy bizalmat szavaz Lolának, mindenkinek ezt kellene tennie, de csak csámcsognak rajta, pedig nem is ismerik. Benzema egy állat, neki mindig csak egy dolgon jár az esze. De Ronaldo poénja volt a legnagyobb, mire jól megdobálták. Ez nagyon tetszett, jót mosolyogtam rajta. :) És a vége, azt hittem, kiakad, de ezek szerint nem. Szóval RonCica szeretne játszani! Kíváncsian várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés
  2. Ismét szia! :D
    Örülök, hogy olvasós kedvedbe vagy. Annak meg főleg, hogy ezt az én blogomon teszed. Iker.... Ő Iker, szerintem ezen senkinek nem kell semmit magyarázni. Ő a Real ikonja és az is marad, még ha sokan a fejük tetejére is állnak. ( Bár már látnám. ) Benzema baromira hasonlít az egyik ismerősömre, így adott volt, hogy a természetét is róla mintázom. Alapot azért ő is biztosított, mikor annak idején kirobbant körülötte a botrány. RoniCicával én is eljátszanék. :D Majd a következő részekből kiderül, hogy mennyire jön be neki a játék.

    VálaszTörlés