2014. május 16., péntek

Las Puertas de Infierno 40.

Cris

   Visszatérve a szállodába Ana elment megkeresni Ramost. Végigdőltem a franciaágyon és már az estén gondolkodtam, hogy milyen lesz együtt aludni vele. Nyílt az ajtó és belépett rajta álmodozásom tárgya.
 - Szia - mosolyog rám.
 - Ez gyors volt.
 - Még nem beszélgettünk, mert kitaláltuk, hogy megkeressük a medencét - indul el a bőröndjéhez, hogy két perc múlva egy falatnyi zöld anyagot húzzon elő belőle.
 - Mehetek én is? - kérdezem, de szemem nem tudom levenni a kezében tartott bikinijéről. Azt fogja felvenni, de hisz az nem takar semmit?
 - Miért ne jöhetnél? - néz rám csodálkozva.
 - Gondoltam kettesben akartok maradni.
 - Ne hülyéskedj! Ha akarnánk sem tudnánk kettesben lenni, mert mindig belefutunk valakibe.
  Bemegy a fürdőszobába átöltözni, én pedig villámsebességgel kapok elő egy fürdőnadrágot. Ana visszatér a szobába és én elsápadok. Na nem, ezt nem, ebben nem láthatják, hiszen majdnem meztelen. Az ágyékom fájón sajogni kezd és rájövök, nem volt jó választás a nadrág. Gyorsan előkeresek egy bermudát majd beszaladok a fürdőszobába átöltözni, miközben próbálok lehiggadni. Mire kész vagyok, Anán már köntös van.
 - Biztos ebben akarsz jönni? - kérdezem meg ártatlanul.
 - Miért? Nem áll jól, vagy csúnya? - néz rám ijedten.
 - Nagyon is jól áll, a ruha is, meg az a csapatnyi farok is fog, aki meglát benne - morgok az orrom alatt.
 - Te féltékeny vagy? - néz rám elhűlve.
 - Nem, de azért nézz tükörbe, ez a bikini a férfi nép elleni nyílt támadás.
 - Te meghibbantál - nevet ki.
 - Majd meglátod - mondom és kinyitom az ajtót előtte. Bekopog Sergio ajtaján és mikor az kinyílik ott áll a védő a csatárral a háta mögött.
 - Te is kíséretet kaptál? - nevet Bell.
  Jókedvűen szállunk be a liftbe. Gyorsan megtaláljuk a medencét és míg mi férfiak azonnal birtokba vesszük, addig Ana lepakol és lassan vetkőzni kezd. Kigúvadt szemekkel tapadunk rá.
 - Mi van fiúk, nem láttatok még vetkőzni? - nevet ránk, mikor észre veszi bámulásunkat. Igaza van, hisz a klubban és a bulin is láttuk már, de egyszerűen megunhatatlan.
 - De igen, csak várjuk, hogy mikor jössz már - mondom neki vágytól fűtött hangon.
 - Én még nem - szólal meg Torres és legszívesebben leütném. Ana szemében kacér fény csillan és innen tudjuk, hogy valamire készül. Hátat fordít nekünk és előadást tart vetkőzéstanból. Révülten figyeljük ahogy megszabadul a köntösétől. Mire észbe kapunk, Ana egy jól irányzott fejessel a vízbe ugrik. Nando még morog egy kicsit, de aztán lenyugszik. Nekem is kell egy kis idő, mire lehiggadok, ezért inkább úszok egy pár hosszt. Bell is velünk úszkál, de egy idő után megunja és elindul kifelé. Teste, mint a mágnes vonzza a szemünket. Füttyszó harsan fel az ajtóból. Pont jókor - dörmögöm magamban. Megjött a csürhe, mármint a csapat. Beszólások százai jutnak el a lányhoz egy pillanat alatt, de Iker közbelép.
 - Le lehet szállni Anáról! Ő a Húgom!
  Röhejes kijelentés, mer szinte mindenki tudja, hogy Ikernek csak öccse van. Hogy eltereljem a figyelmet gy kicsit a lányról, én is kimegyek a vízből és mindenkinek köszönök. Mire végzek, Ana már leült az egyik napozóágyra Iker mellé, én pedig elfoglalom a másik oldalát. Végig nézem a testét és ekkor két dologra leszek figyelmes. Egy pici, de annál szexibb piercing van a köldökében és van egy tetoválás a bal melle oldalán. Úgy látszik, nem csak nekem tűnik fel, mert Ramos szóba is hozza.
 - Az ott egy tetoválás?
  Szégyenlősen húzza összébb magát, de már hiába.
 - Nagyon régi - suttogja. Kíváncsiságom győzedelmeskedik felettem.
 - Megmutatod? - térdelek mellé, hogy minél közelebbről szemügyre vehessem.
 - Hát jó - sóhajt fel majd úgy igazítja az anyagot, hogy látható legyen a rajz.
  Egy gyönyörűen kidolgozott kereszt, rajta egy kígyóval.
 - Mit jelent? - kérdezi Serg.
 - A kísértés még a szenteket is bűnbe viszi - suttogja. Elgondolkodok a hallottakon és teljesen egyetértek vele. Anabell a kísértés és még a szenteket is bűnre tudná csábítani, ha akarná. A nagy merengésemben megjelenik Mata, aki gyors poénjaival feldobja a hangulatot. Ő és Ana percek alatt jól kijönnek egymással. A szemem sarkából látom, hogy Ana int Sergionak. Sese veszi a lapot és mindketten lelépnek. Körbe nézek és Torres mindent tudó tekintetével találom szemben magam. Arrébb húzódva a többiektől kezdünk beszélgetni.
 - Rég nem beszéltünk.
 - Ja, talán utoljára tavaly nyáron, amikor hazajöttél Madridba.
 - Jó kis buli volt - vigyorodik el, ahogy eszébe jut, milyet partyztunk akkor.
 - Oli? Jól megvagytok? Nora és Leo is biztosan nagyok már - kezdek sablonos beszélgetésbe.
 - Köszi, megvagyunk. A gyerekek nőnek, mint a bolondgomba, de gondolom ezt neked sem kell mondanom. És ti? Mármint Irina meg te?
 Sóhajtok egyet, mert mióta elment Tahitira nem volt időm gondolkodni rajta. Ana teljesen kitölti minden gondolatomat. ennek megfelelően válaszolok a Kölyöknek.
 - Nem tudom, mi van velünk, de nem is nagyon izgat. Minden munkát elvállal, hogy a karrierje épüljön - mondom gúnyosan. - Állandóan utazik, szinte sosincs otthon - árasztom el a panaszaimmal a spanyolt. - Bocs, nem akartam így rád zúdítani.
 - Semmi gond, tudod, hogy megbízhatsz bennem - néz rám és érzem, hogy komolyan gondolja.
 - Kösz - suttogom hálásan.
 Csend telepedik közénk, csak a csapat ökörködéseinek hangjai hallatszódnak körülöttünk. Nando megköszörüli a torkát és felém fordul.
 - Mi van veled és Anával? - teszi fel a kérdést, ami tudtam, hogy elkerülhetetlen.
 - Nem tudom - rázom meg a fejemet. - Illetve azt tudom, hogy kell nekem.
  Nem tudok parancsolni magamnak és elmesélem neki az elmúlt hetek történéseit. Elgondolkodva hallgat végig, majd megszólal.
 - A szavaidból azt veszem ki, hogy a nagy CR7 szerelmes - nem kérdezi, kijelenti.
 - Úgy néz ki - vigyorodok el a felismerésre.
 - Ne haragudj, de ahogy én látom Ana nem az a nő, aki másodhegedűs szeretne lenni egy kapcsolatban - világít rá a problémára.
 - Szerinted azért nem enged közel magához, mert ott van Irina?
 Érdeklődve várom a válaszát, mert amit eddig mondott azok helyes meglátások voltak.
 - Ha egy olyan nőt szeretnél, mint Ana akkor ő teljes figyelmet kíván. Tudod, az autók között is hatalmas különbségek vannak. Léteznek a sima autók és a luxusjárgányok. Ana pedig a luxus kategóriába tartozik. Különleges figyelmet kell rá fordítani.
  Igaza van, egy olyan nő, mint Bell teljes odaadást kíván. Egyszer már volt harmadik egy kapcsolatban és abba majdnem tönkrement.
 - Köszönöm Fernando - nézek a csatárra, aki csak lazán elmosolyodik.
 - Nincs mit. Van az úgy, hogy egy kívülálló jobban átlátja a dolgokat. Viszont jó ha tudod - komolyodik el - Sergio is szereti őt. Nem egyéjszakás kapcsolatot akar vele.
 - Rájöttem - húzom el a számat.
 - Jó lenne - folytatja - ha Ana dönthetne közületek és elfogadnátok, bármi is az. Sergio azt mondta, ha téged választ akkor félre áll, mert neki a lány boldogsága az első - áll fel mellőlem, majd magamra hagy a kusza gondolataimmal. Még percek múlva is azon merengek vajon tudnék-e olyan önfeláldozó lenni, mint a védő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése