2015. február 18., szerda

Las Puertas de Infierno 89.

Kimi

   Valami elpattant bennem. Akartam őt és mindent ami vele járt. Nem gondolkodtam, egyszerűen csak belé fojtottam a szót egy csókkal. Nem érdekelt, hogy ki lát meg, vagy hogy hány kép készül rólunk, csak érezni akartam őt. Éreztem ahogy megmerevedik a karjaimban, majd a következő pillanatban az arcomon csattant a tenyere, de nem bántam. Csillogó szemekkel néztem a dühtől szikrázó, mélykék tavakra emlékeztető íriszeibe.
 - Megőrültél? - próbált ellökni magától, de hiába, kezeit lefogtam és a testéhez szorítottam.
 - Igen, érted, miattad - suttogtam szinte a szájába.
 - Azonnal engedj el - sziszegte idegesen.
 - Mert mit csinálsz, ha nem? Hívod a barátaidat? - húztam gúnyos fél mosolyra a számat.
 - Sikítani fogok.
 - Csak nyugodtan - vontam meg a vállamat, de nem engedtem a szorításból. - Bár jobban örülnék, ha alattam sikítoznál cicám - hajoltam egyre közelebb a csalogatóan mézédes ajkakhoz, amik elvették az eszemet.
 - Anya, jöttök már? - csendült fel Lina türelmetlen hangja, mikor újra meg akartam csókolni Anát. Sóhajtva engedtem ki a karjaim közül a rémült, őzike szemekkel pislogó nőt. Atyavilág, már ennyitől is keményen feszültem a nadrágomnak. Mit tett velem ez a boszorkány?
 - Rohadj meg! - csapott a mellkasomra gyilkos pillantást vetve rám, majd otthagyott és a gyerekekhez sietett.
Hogy még jobban hergeljem, hangosan nevetni kezdtem. Akartam ezt a vadmacskát. Kíváncsi fantáziámat nem hagyta nyugodni, hogy milyen lehet az ágyban.
 - Haista vittu! - káromkodtam el magam finnül, mikor éreztem, hogy minden egyes lépésnél fájdalmasan dörzsölni kezd a nadrág ahogy igyekeztem utolérni a családomat. 
Belépve utánuk a cukrászdába, a pultnál találtam őket. A kicsik lelkesen sorolták az anyjuknak, hogy mit szeretnének, míg Ana nevetve alkudozott velük. 
 - Sok lesz az neked Nico - szóltam bele én is a vitába. Fél szemmel láttam, hogy Anabell egy lépést hátrál, csak hogy ne kelljen a közelemben lennie. Nagy nehézségek árán mindenki kiválasztotta a neki tetsző süteményt, majd leültünk egy asztalhoz, hogy ott fogyasszuk el. Bosszantás képpen Ana mellé ültem és magamban jót vigyorogtam a reakcióján, ahogy próbált minél távolabb húzódni tőlem. Élveztem, hogy a viselkedésemmel kiakaszthatom és már nagyon vártam, hogy mikor fog felrobbanni, mint egy bomba. Mert, hogy robbanni fog, az tuti.


Ana

  Megtudtam volna fojtani egy kanál vízben, ahogy az önelégült fejét néztem. Úgy feszített köztünk, mintha mindig is hozzánk tartozott volna. Magamnak sem akartam bevallani, de rosszul esett, hogy a gyerekek ilyen hamar elfogadták és apának kezdték hívni. Még Lina is.
 - Anyuci, meddig leszünk itt? - kérdezte Nico miközben egy falat tejszínhabos finomságot tolt be a szájába.
 - Először is, teli szájjal nem beszélünk - intettem rendre. - Másodszor minél hamarabb indulunk, annál jobb. Amint haza értünk, megnézem a neten, hogy mikor indul a legközelebbi gép Madridba...
 - Miért? - fordult felém a finn dühös szemekkel. - Arról volt szó, hogy csak vasárnap mentek vissza.
 - Másról is szó volt, mégse tartottad be - néztem a hideg, jégkék szemekbe.
 - Most ne már, hogy egy csók miatt képes vagy kib...
 - Kimi! - csattantam fel a szabadszájúságát hallva.
 - Kibabrálni velem - nyelte vissza a káromkodását. - Nézd, végre úgy érzem kezdenek elfogadni - magyarázott idegesen és a hajába túrt. - Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne most elvinni őket. 
 - Erre gondolhattál volna előbb is, CICÁM - húztam el a számat gúnyosan.
 - Ne csináld - mordult rám. 
 - Mondj egyetlen egy okot rá, hogy miért ne tegyem meg - szegtem fel az államat.
 - Mert...- gondolkodott bőszen - mert anyám úgy tudja, hogy hétvégéig maradtok, és ha most leléptek, magát fogja hibáztatni érte - vigyorgott az arcomba szenvtelenül.  
Pár perc néma szemezés után megadtam magam. Nem szerettem volna megbántani Paulát. Ő nem tehetett arról, hogy a kisfiából ekkora tapló lett.
 - Nyertél - sóhajtottam fel lemondóan. - Maradunk vasárnapig.
 - Juj, de jó! - kiáltottak fel a kicsik egyöntetűen.
 - Nem fogod megbánni a döntésedet - csúsztatta Kimi kaján vigyorral a kezét a combomra.
 - Már azt is bánom, hogy valaha közöm volt hozzád - suttogtam úgy, hogy csak ő hallja, miközben próbáltam lefejteni az ujjait magamról. Kisebb csata alakult ki köztünk az asztal alatt, amiből remélem a gyerekek semmit sem vettek észre.
 - Imádom amikor ilyen kis heves vagy - hajolt a fülemhez. - Remélem máshol is kamatoztatni tudod ezt a tulajdonságodat - harapott bele a fülembe, amitől a testem áruló módon megborzongott.
 - Ne feszítsd túl a húrt Raikkönen - vetettem rá gyilkos pillantásokat.
 - Aki itt megfeszül, az te leszel Kulta és az is az élvezettől lesz - suttogta kéjesen rekedt hangon nekem. Döbbenten vettem észre, hogy szavaira a hasamban alvó, apró lepkék életre keltek.

Haista vittu - Baszd meg!
Kulta - Kincsem

8 megjegyzés:

  1. Itt már csak egyetlen megoldás létezik szívem. Hívd oda a párod édes, mert neked testőr kell. Sürgősen. Nagyon nagy bajban vagy Anácska. Én szeretem Kimit jöhet hozzám, de veled most nagy rohadék. Hívd Crist, komolyan. Hallgass rám, tudom mit beszélek.
    Eh... mondjuk úgyis Dolores dönti el. Hátha jövőbe látó képességeim vannak *-*. muhhaha.
    Tudod, hogy nagyon tetszett, mert nem lehet, olyan, hogy ne tetszedjen ez valakinek. Merthogy jó. Egyszerűen nagyszerűen ennyi. Örülök, hogy akkor írtam neked kritikát, nem tudom mi vett rád, de azóta annyira közelebb vannak hozzám az írásaid és egy akkora fejődést vélek látni a kezdetek és most között, hogy az hatalmas.
    Képzeld osztálytárs nőm eddig Cris rajongó volt. Múlthéten megmutattam neki Sergiót. Azóta a hetest négyesre váltotta és őt imádja :)))))) xD. Engem pedig elvetemült rajongónak nevezett, merthogy annyit tudok a srácokról. De legalább a suliban is van kivel csorgassam a nyálam a Real Madridos fiúkra <3
    Pusszancs :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy képes voltam hatni az ízlésetekre. ;P
      Nem úgy volt, hogy a héten nem tudsz írni? :D Na nem mintha bánnám, hogy megtetted, de rám hoztad a szívbajt. Tök nyugisan tekerek lefelé, nézem, van hozzászólás. Megnyitom és így O-o RenatEa? Hát két ütemet kihagyott a szívem. Mondom magamnak, most vagy annyira szar lett, hogy muszáj volt írnod, vagy ... fogalmam sincs. :D De ahogy olvastam, megnyugodtam és végig vigyorogtam a soraidat. Imádom, hogy dühöngő tigrist tudok belőled varázsolni egy -egy történettel. XDDD
      Köszönöm, hogy mégis szorítottál rám egy kis időt. Nagyon jól esik. :D
      Puszi <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
      Ui: Imádtam a Salsa táncotokat. :DDDDD

      Törlés
  2. úuuuur isten. hát ez fantasztikus *.* istenem Kimi a legjobb. mindenképp vele kell maradnia Anának.! juuuuj várom a folytit. *.*
    puszi, petrus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Petrus!
      Köszönöm szépen. :D Örülök, hogy írtál és szerdán hozom a kövit.
      Puszi: Dolores <3

      Törlés
  3. *--* imádom. :D egy győzelem utána a legjobb a blogjaidat olvasgatni / újra olvasni . :D mikor lesz új rész a házasság extràkkal-ból ? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Viki!
      Igen, szép volt az a 2-0. :D Végre Cris is megtörte a rossz szériáját és betalált. :D Marci pedig....gyönyörű volt az a gól. <3
      Mivel ahogy látom, még nem tudod, hogy hogy mennek itt a dolgok, ezért leírom neked a menetrendet. :D
      Hétfő: 10/10
      Kedd: Hellboys
      Szerda: Las Puertas
      Csütörtök: Forza Milan
      Péntek: Házasság extrákkal
      A hétvége pedig a pihenésé. :D
      Köszönöm, hogy írtál és ennyire lelkes vagy.
      Puszi: Dolores <3 <3 <3

      Törlés
  4. Szia!
    Olyan rövid lett de imádtam :D
    Mondjuk én Anna helyébe biztos felkaptam volna a gyerkőcöket és elmentem volna haza, Kimi nagyon bunkón viselkedik mintha egy kis király lenne. Már kezd hiányozni Chris a történetből szóval paterold őket haza :D
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Meglátom mit tehetek az ügy érdekében. :D
      Puszi: Dolores <3

      Törlés