2014. december 7., vasárnap

Beleszerettem a mosolyodba

Isabelle

   Remegő lábakkal indultam el a ház felé.
 - Hogy lehettem ekkora hülye, hogy belementem? - szitkozódtam az orrom alatt.
  Még utoljára hátrafordultam, hogy megnézzem, a barátnőim figyelnek-e, de sajnos a szemüket sem vették le rólam. Vihogva integettek a kezeikkel, hogy igyekezzek.
  Egy nagy levegőt véve megnyomtam a csengőt és vártam. A szívem majd kiugrott a helyéről, míg a vérem a fülemben dobolt. Reménykedni kezdtem, hogy nem lesz itthon senki és így nem kell teljesítenem a feladatomat, de amint meghallottam a zár kattanását, lesápadtam.
 - Segíthetek? - nyílt ki az ajtó és én szemben találtam magam a világ talán legszebb mosolyával. A srác sötét barna íriszei az olvadt csokoládéra emlékeztettek. Felsőtestét semmi sem takarta, így szabadon legeltethettem a szemeimet kidolgozott izmain. - Hahó? - legyezett kezével a szemem előtt. - Azt kérdeztem, hogy segíthetek-e?
 - Igen - nyeltem nagyot majd lehunytam a szemeimet és egy hirtelen mozdulattal megcsókoltam. Ahogy hozzáértem az ajkaihoz, milliónyi apró pillangó kelt életre a hasamban. Úgy terveztem, hogy csak ennyi történik, de az eddig lesokkolva ácsorgó srác a derekamnál fogva magához húzott és elmélyítette a csókot. Nyelvünk vad táncba kezdett, de mégis olyan összhangban mozgott, mintha mindig is ismerték volna egymást. Percekig tartott csak, miközben a kezeim önálló életre kelve túrtak bele a srác sötét hajába. Tettemtől belemosolygott a csókunkba, amitől hirtelen visszatértem a valóságba. Te jó ég, egy vadidegen karjai közt vagyok! Megszakítottam a csókot és a szemeimet lesütve eltoltam magamtól a fiút.
 - Ne haragudj - suttogtam, majd sarkon fordultam és futni kezdtem.
 - Hé, várj! - kiáltott utánam. - Még a nevedet sem tudom!
  Nem válaszoltam, csak siettem hogy minél hamarabb magam mögött tudhassam őt. Lihegve pattantam be a barátnőim mellé az autóba.
 - Hű, kislány ez nem volt semmi! - mutatott a telefonjára Lisa.
 - Ti felvettétek? - pislogtam rájuk döbbenten.
 - Naná! Így van bizonyítékunk, hogy tényleg megtetted - vigyorgott már Brenda is.
 - Mázlista vagy, ugye tudod? - Lökött meg Stephani.
 - Miért is?
 - Mert nem egy hetven éves szottyadt aggastyán nyitott ajtót neked - röhögött fel és nekem is csak most kezdett leesni, hogy rosszabbul is járhattam volna.
 - És milyen volt? Hogy csókol? - néztek rám kíváncsi csillogással a tekintetükben.
 - Elég jól - vontam meg a vállam, mintha semmit sem jelentett volna, pedig már csak a csók említésétől is repkedni kezdtek a pillangóim.
 - Elég jól mi? - kacsintott rám Brenda, perverz mosollyal az arcán. - Ha nem saját szememmel látom, el sem hiszem, hogy a jégkirálynő Isabelle úgy olvadt el a srác karjaiban, mint vanília fagyi a sivatagban.
 - Hagyjál már - fordultam volna el tőle, de nem engedte.
 - Ha nekem nem hiszel, akkor nézd meg ezt - mondta és a kezembe nyomta a telefonját.
  A felvételen jól látszott, hogy mennyit vacilláltam a ház előtt mielőtt becsöngettem, majd az is, hogy odaléptem és lesmároltam a fiút, aki a döbbenettől mozdulni sem tudott egy ideig, de aztán... Aztán csak a két egymásba fonódó testet láttam, akikről nem hittem volna, hogy nem is ismerik egymást, ha nem én lettem volna az egyik.
 - Szépek lennétek együtt - mosolygott rám Steph, majd kivette a kezemből a mobilt és néhány gombnyomással elküldte nekem a videót.
 - Na persze - nevettem fel keserűen. Hiszen még a fiú nevét sem tudtam és ha rajtam múlik, nem is fogom megtudni, mert ezentúl messziről elkerülöm Párizsnak ezt a kerületét.

   Napokig nem tudtam kiverni őt a fejemből.Többször is megnéztem a videót, amitől éjszakákon át csak forgolódtam álmatlanul és csak az a csók járt a fejemben, de aztán a napok kezdtek visszatérni a régi kerékvágásba.
 - Isa! - kiáltott ki a főnököm annak a bárnak az irodájából, ahol hétvégenként dolgoztam.
 - Igen Antoane? - kukucskáltam be az ajtón.
 - Gyere csak - mutatott az előtte álló székre. Idegesen foglaltam helyet. Vajon mit ronthattam el, hogy ilyen komoly?
 - Valamit rosszul csináltam? - szaladt ki a számon a kérdés majd rettegve vártam a választ. Nem engedhettem volna meg magamnak, hogy elveszítsem az egyetlen pénzforrásomat. Főnököm felnézett a papírjaiból és mikor meglátta, hogy a kezeimet tördelem, elmosolyodott.
 - Dehogy is, nyugi! Csak arról akartam veled beszélni, hogy holnap zártkörű rendezvényünk lesz és mivel tudom, hogy még nem csináltál ilyet, elmondom mik a követelmények - mosolygott rám biztatón.
  Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőmet majd minden figyelmemet a férfinak szenteltem, nehogy valamiről lemaradjak.  A többiek már több ilyen rendezvényt is végig csináltak és utána ódákat zengtek a borravalójukról. Nekem pedig most nagyon jól fog jönni a pénz, ha beakarom fejezni a főiskolát.

  - Öt perc múlva nyitás! - kiáltott fel Stephani, akivel egy műszakba kerültem. Gyorsan megigazítottam a blúzomat, lesimítottam a szoknyámat és egy nagy mosolyt varázsoltam az arcomra. Kinyílt a bár ajtaja és egy csomó jókedvű, hangosan éneklő férfi tódult be rajta.
 - Ó. anyám - sápadt el mellettem a barátnőm. - Ezek a PSG focistái - meresztette ki a szemeit izgatottan.
 - Focisták? - futtattam végig a tekintetemet a társaságon. - Akkor azért ilyen hangosak.
 - Persze, hogy azok - állt meg mögöttünk Antoane - most nyerték meg a francia kupát. Gyerünk lányok, munkára - tapsolt egyet majd elvegyült a tömegben, hogy üdvözölje az ismerőseit.
  Stephhel felosztottuk az asztalokat magunk közt. Ő kapta a párosokat, míg én a páratlanokat majd megkezdtük a rendelések felvételét. A legtöbb srác bort vagy sört kért, de voltak olyanok is akik csak üdítőt ittak. Letettem a papíromat a pultra és vártam, hogy Jacklin asztalonként elkészítse a rendelést. Mikor készen volt az első tálca felkaptam és kivittem az egyes asztalhoz.
 - Jó szórakozást! - mosolyogtam a fiúkra akik jókedvűen emelték meg a poharaikat felém. Minden asztallal így tettem és mikor végeztem, leültem pihenni egy kicsit.
 - Isa - nézett rám a főnököm majd az ajtóra mutatott ahol akkor lépett be még pár ember, akik gondolom csak most értek ide. Leszálltam a bárszékről és kedvesen feléjük siettem.
 - Jó estét uraim! Isabelle vagyok - mutatkoztam be illedelmesen - én leszek az önök pincére. Kérem fáradjanak velem és megmutatom, hol tudják kényelembe helyezni magukat - mosolyogtam rájuk.
 - Hűha! - mért végig egy magas, copfos férfi akinek az orráról Julius Cesar jutott eszembe. - Kislány, én még a pokolba is utánad mennék - kacsintott rám mire elpirultam.
 - Ez lesz az önök asztala - álltam meg az egyik saroknál. - Ha elfoglalták a helyüket, felvenném a rendelésüket - mondtam és kezembe vettem a füzetemet, nem is nézve rájuk.
 - Én egy jó öreg Jack Danielst kérek - mondta a copfos. - Salvi?
 - Az nekem is jó lesz.
 - Marco?
 - Egy tequilát kérek - mondta a fiatal srác, akinek akkora kék szemei voltak, hogy az embernek muszáj volt megcsodálnia őket.
 - Nekem csak egy pohár sört - nézett rám egy barna, hosszú hajú fiú.
 - Mi van Edi, otthon befenyítettek? - röhögtek fel a többiek.
 - Nem, csak ma valahogy ehhez van kedvem - vonta meg a vállát vigyorogva az említett.
 - És neked mit hozhatok? - fordultam az utolsó játékos felé, de nem néztem fel rá.
 - Én egy csókot kérek - mondta az idegen mire rákaptam a tekintetemet. Döbbenten néztem bele az ismerős olvadt csoki színű szempárba. Rám villantotta csibészes mosolyát amitől a szívem hevesebben kezdett verni. - Helló, Isabelle! - nyomta meg a nevemet.
 - Helló....?
 - Thiago. Thiago Silva - mutatkozott be. - Én csak egy nagy pohár őszibarack levet kérek - biccentett felém.
 - Rendben - fordítottam nekik hátat és ahogy a pulthoz értem egy pillanatra lehunytam a szemeimet, hogy rendezzem a gondolataimat.
 - Gond van? - ért mellém Steph is és aggódva nézett rám.
 - Emlékszel még az idióta játékotokra? - kérdeztem remegő hangon, mert az emlékek elemi erővel törtek fel bennem.
 - Arra, mikor meg kellett csókolnod azt a srácot? - vigyorgott rám.
 - Igen - bólintottam. - Az a srác most itt van.
 - Itt? - fordult a terem felé és szemeivel a vendégeket kezdte vizslatni.
 - Stephani, fordulj vissza - sziszegtem a fogaim közt. - Ne kelts feltűnést!
 - Oké, de hol van?
 - A zongora melletti sarokban.
 - Biztos, hogy ő az?
 - Szerinted? Egy csókot kért a rendelésnél.
 - Ez komoly? - sikkantott fel izgatottan a barátnőm.
 - Csssh! - forgattam meg a szemeimet.
 - Tudod már, hogy hívják?
 - Thiago Silva - ejtettem ki puhán a nevét, ami már az első hallásra is nagyon tetszett.
 - Basszus - nézett rám elhűlve Steph. - Ő a PSG brazil védője. Mekkora mákod van - sóhajtott ábrándosan.
 - Hát persze - húztam el gúnyosan a számat. - Tényleg nagy mázli, hogy egy híresség előtt csináltam magamból hülyét - húztam magam elé az időközben megrakott tálcát és elindultam a sarok felé. Az asztalhoz érve lepakoltam a tálcáról majd visszasiettem, hogy a többi asztalt is kiszolgáljam. Egész éjjel keményen dolgoztunk, de mosolyunk töretlen volt. Két óra után pár perccel végre volt egy kis szabadidőnk és leülhettünk pihentetni a lábunkat.
 - Szóval pincérnő? - szólalt meg a már ismerős hang a hátam mögött, mire Steph felvihogott.
 - Szóval focista? - fordultam a mosolygó fiú felé.
 - Nem tudtad? - nézett rám értetlenkedve.
 - Nem - nevettem fel az arcát látva.
 - Azt hittem...azért... - dadogta.
 - Hogy azért csókoltalak meg? El kell, hogy keserítselek. Nem a hírneved miatt történt, hanem egy ostoba fogadás miatt.
 - Egy fogadás? - kerekedtek el a szemei.
 - Bizony, egy idétlen fogadás miatt, amit a barátnőimmel kötöttem.
 - Ez egyre érdekesebb - villantott rám egy ezer wattos mosolyt. - És mi volt a tétje?
 - Furikázunk a városban és ők rámutatnak egy házra, ahova be kell csöngetnem. Aki kijön, azt szó nélkül meg kell csókolnom és akkor leszállnak rólam és nem akarnak minden héten összeboronálni valakivel - vontam meg a vállam.
 - Szóval a vak szerencsének köszönhetem, hogy egy szép napon becsöngettél és megcsókoltál? - pislogott rám döbbenten.
 - Igen, de megérte, mert azóta nem csesztetnek folyton - néztem jelentőségteljesen a mellettünk kagylózó barátnőmre.
 - Pff - húzta el a száját Stephani majd inkább lelépett, hogy leszedje az üres poharakat.
 - Ez elég érdekes történet, és mond csak, mit tettél volna, ha egy nő nyit ajtót? - pislogott rám huncutul.
 - Akkor elnézést kérek és keresünk egy másik házat.
 - És képes lettél volna megcsókolni egy nyolcvan éves bácsikát is?
 - Miért ne? legalább lett volna egy jó napja - vigyorodtam el döbbent arcát nézve. - De a lényeg a fogadáson volt.
 - Annyira rosszak voltak azok a randik? - nézett rám pajkosan.
 - El sem tudod képzelni, mennyire - sóhajtottam fel drámaian, de valahol komolyan is gondoltam.
 - Csak sejtem, ha képes voltál  belemenni egy ilyen őrültségbe.
 - Ne is mond. Kezem lábam remegett mikor becsöngettem - pirultam el az emléktől - de hamar túl akartam esni rajta.
 - Azt vettem észre - vigyorgott most már teli szájjal, amitől újra elvarázsolódtam. Tekintetem megakadt a dús ajkakon, eszembe juttatva, hogy milyen mennyei érzés volt érezni őket a sajátomon. - Mikor ajtót nyitottam nagyon meglepődtem, hogy egy gyönyörű lány áll előttem. Azt hittem rajongó vagy aki aláírást vagy fényképet szeretne, erre te...
 - Igen?
 - Erre te megcsókoltál - nézett mélyen a szemembe, amitől újfent zavarba jöttem. - Hülyeségnek fog hangozni és talán el sem hiszed, de szinte minden nap eszembe jutottál.
 - Miért? - kérdeztem halkan.
 - Mert egyszerűen nem tudtam hova tenni ezt az egészet. Tudni szerettem volna, hogy ki vagy és miért csináltad.
 - Most már tudod - néztem körül zavartan a bárban, és csak most tűnt fel, hogy már szinte mindenki elment csak a zongora melletti asztalnál ülnek még vendégek. Felnéztem az órára, ami hajnali négyet mutatott, tekintetemmel megkerestem a barátnőmet aki Antoane-nal beszélgetett.
 - Mikor zártok? - kérdezte hirtelen a srác, szemét a már készülődő barátaira vezetve.
 - Ahogy kiürül a hely, elmosogatunk és összepakolunk. Még körülbelül egy óra. Miért? - dobbant meg a szívem.
 - Ha nem bánod, visszajönnék érted - nézett rám kedvesen - csak előbb haza kell juttatnom a többieket, mert én vagyok a sofőr.
  Egy pillanatra elgondolkodtam a válaszon, de aztán beugrottak azok az éjszakák mikor álmatlanul forgolódtam miatta.
 - Nem bánom - mosolyogtam végül rá miközben a szívem egyre hevesebb dobogásba kezdett.
 - Nagyon örülök - csillantak fel a szemei. - Akkor most gyorsan lelépek, de sietek vissza. Nem versz át ugye? - kérdezte aggódva.
 - Megígérem, hogy megvárlak - léptem el tőle és neki álltam összeszedni az üres poharakat, üvegeket. Stephani is beállt mellém és sejtelemes mosollyal az arcán figyelt engem.
  Mikor a focisták végre összekaparták magukat és elindultak, Thiago volt az utolsó aki elhagyta a helységet. Egy pillanatra visszanézett és rám kacsintott. Arcom azonnal piros színben kezdett pompázni és zavartan elfordultam egy halvány mosollyal az arcomon.
 - Hűha, ha jól látom teljese elvarázsoltad - bökött meg Steph.
 - Maradj már - nevettem fel kínomban.
 - Láttam amit láttam - kezdett mosogatni a barátnőm. - Az a fiú úgy nézett rád, mint valami értékes gyémántra.
 - Persze, mert fel akar szedni.
 - És te? Te hagyod magad? - fordult felém kíváncsian a lány.
 - Nem...nem tudom - bizonytalanodtam el.
 - Ne legyél hülye! - jött a letolás azonnal. - Ilyen alkalmad csak egyszer adódik az életben. Híres, jóképű és ahogy az ábra mutatja, te sem vagy közömbös neki.
 - Ne haragudj, de leszarom, hogy híres. Engem nem az fogott meg benne - csattantam fel.
 - Akkor mi?
 - A mosolya - merengtem el egy kicsit. - Annyira kisfiús lesz tőle. Mondjuk azért a szeme se rossz. Olyan, mint az olvasztott csoki - áradoztam róla.
 - Ajaj, te lány - fogta meg a homlokomat Steph. - Te belezúgtál.
 - Mi? Dehogyis! Hogy képzeled? Amúgy is még csak most találkoztunk másodszor - legyintettem.
 - Nem ismered azt a közhelyet, hogy szerelem első látásra? - röhögött fel a barátnőm, cseppet sem nőiesen.
 - Szállj le rólam - közöltem vele, majd elsiettem az öltözőbe. Gyorsan magamra kapkodtam az utcai ruháimat és megkönnyebbülve bújtam bele a tornacipőmbe. A koszos munkaruhát bedobáltam a táskámba és már indultam is volna, ha kedvenc főnököm nem kiált utánam.
 - Isa! Gyere egy kicsit! - hívott be az irodájába, én pedig engedelmeskedtem. - Csüccs le - mutatott a székre. - Nos - nézett rám mosolyogva - nagyon megvoltam elégedve a munkáddal, ezért a közel jövőben többször is számítok rád.
 - Köszönöm - csillantak fel a szemeim, mert így még több pénz került kilátásba, ami talán tényleg elég lesz a tanulmányaimra.
 - Még valami - kotorászott az asztalán. - A borravalód - nyújtott át egy vaskos borítékot.
 - De ez...ez nagyon sok - dadogtam a pénzre pillantva.
 - Tudom - nevetett fel Antoane a rémült arcomat látva. - Voltak itt páran, akiknek tetszett a kiszolgálás - kacsintott rám cinkosan.
 - Thiago - szaladt ki a számon a brazil neve, mire a főnököm csak nevetve megvonta a vállát.
 - Én nem mondok semmit - jelentette ki, majd visszatért a számoláshoz. - Szólnál kérlek Stephnek, hogy jöjjön be ő is a fizetéséért?
 - Persze - sétáltam ki az irodából, még mindig letaglózva. - Stephani, Antoane hív - szóltam a lánynak, aki vidáman ugrándozva közelítette mag a helységet. Fogalmam sem volt róla, hogy honnan van még benne ennyi energia. Néhány lépéssel a bejáratnál teremtem, majd kiléptem rajta. Ahogy lehunyt szemekkel beszippantottam a hajnali levegőt, mosolyogni támadt kedvem.
 - Azt hittem, hogy nem vársz meg - szólalt meg az ismerős hang mellőlem, mire összerezzentem. - Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni!
 - Semmi baj, csak el voltam gondolkodva - fordultam a brazil fiú felé.
 - És min, ha szabad tudnom? - villantott rám egy édes mosolyt, amitől a térdeim kocsonyássá váltak.
 - Csak azon, hogy milyen kicsi a világ - böktem ki nehezen miután tekintetemet sikeresen elszakítottam a meleg, barna íriszektől.
 - Hmm... - nézett ő is maga elé. - Azt hiszem igazad van. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mi még valaha is találkozunk és tessék - mosolyodott el. - Az égiek úgy gondolták, hogy megérdemlünk még egy lehetőséget.
 - Lehetőséget? Mire? - cövekeltem le hirtelen és kérdőn néztem a férfira.
 - Hát...erre - húzott közelebb magához, majd szép lassan közelíteni kezdett felém, időt hagyva a tiltakozásra, ami elmaradt. Telt ajkai először csak óvatosan érintették az enyémeket, apró pillangó csókokkal halmozva el, majd fokozatosan birtokba vette a szám minden zugát. Kezem magától mozdult és túrt bele a sötét fürtökbe, míg a focista karjai bilincsként fonódtak a testemre. Levegő után kapkodva váltunk el egymástól.
 - Ez jobb volt, mint amire emlékeztem - kuncogott fel Thiago.
  Én megszólalni sem tudtam a bennem kavargó érzelmektől. A szívem majd kiugrott a helyéről, a vérem zubogva forrt. A mellkasomat pedig valami láthatatlan erő akarta szétfeszíteni. Még soha nem éreztem ilyet. Az ajkaim bizseregtek, csakúgy, mint a testem minden egyes millimétere. Az arcomra egy levakarhatatlan vigyor ült ki, aminek párja a védő arcán is megtalálható volt. Stephani szavai villámcsapásként értek el a tudatomig: "Te belezúgtál!" Lehetséges lenne, hogy két csók után szerelmes lettem egy ismeretlenbe? A felismeréstől ijedten léptem el a braziltól.
 - Isabele? Valami gond van? - kérdezte értetlenül.
 - Semmi csak ideje lenne hazamennem, mert hosszú volt az éjszaka és elfáradtam - füllentettem, de a tekintetét kerültem.
 - Miért nem hiszek neked? - emelte fel az államat, hogy a csokoládé barna íriszei újra leigázzanak engem. - Mi a baj?
 - Nem tudom - nyeltem nagyot. - Csak valahogy ez túl gyors nekem - motyogtam halkan.
 - Szóval szerinted lerohantalak? - sóhajtott fel csalódottan.
 - Nem ezt mondtam! - válaszoltam ingerülten.
 - Hanem?
 - Nézd - bámultam el a távolba -, még csak nem is ismerjük egymást és...
 - Ez a gond? Akkor engedd, hogy megismerjelek - fogta kezei közé az enyémeket. - Te pedig kérdezz, mindenre válaszolok.
 - De én... - próbáltam összeszedni a bábeli zűrzavarhoz hasonló gondolataimat. - Nem tudom, hogy akarom e.
 - Miért, mi rossz lehet abban, hogy adunk egy esélyt magunknak?
 - Hát nem érted? - néztem végre rá elgyötörten. - Te egy híresség vagy, én pedig csak egy egyetemista, aki hétvégenként pincérnőként dolgozik, hogy kitudja fizetni a tandíját. Apropó tandíj! - túrtam a táskámba, majd mikor megtaláltam a borítékot, kivettem és a kezébe nyomtam. - Ez rengeteg pénz, én ezt nem fogadom el.
 - De én ezt neked adtam, amiért különleges kiszolgálásban részesültünk - tolta vissza hozzám, amiből kisebb huza-vona alakult ki köztünk.
 - Thiago! - csattantam fel végül mérgesen. - Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fogadom el!
  Szemei először elkerekedtek a döbbenettől, majd nevetni kezdett.
 - Most mi van? - pislogtam rá értetlenül.
 - El...elképzeltem, hogy milyen arcot vágnál, ha tényleg megtenném - törölgette a nevetéstől könnyes szemeit. Annyira aranyos volt, hogy az én ajkaim is mosolyra húzódtak tőle. Ott álltunk egymáson nevetve az út közepén, miközben a hajnal vörös pírral vonta be az utcákat. Néhány boldog pillanat után Thiago szemei elsötétültek, ahogy rám nézett.
 - Gyönyörű vagy - suttogta, majd kezei közé vette az arcomat. - Kérlek, csak adj egy esélyt.
 - Én... - habogtam az érintésétől elbizonytalanodva, de mikor a szemeibe néztem, ahonnan mérhetetlen kétségbeesést tudtam csak kiolvasni, szám önálló életre kelve adta meg neki a választ - rendben, próbáljuk meg.
 Az öröm mámor ami a vonásaiba költözött, engem is magával ragadott és már akkor tudtam, hogy jól döntöttem. Szája mohón tapadt az enyémre és türelmetlenül táncra hívta a nyelvemet.

 - És...és...és...? - nézett rám néhány kíváncsi szempár.
 - Semmi és - nevettem el magam a kíváncsiságukat látva. - Mint minden átlagos pár, mi is randizni jártunk. Megvárt ha dolgoztam és haza kísért, én pedig kimentem a meccseire. Közben végeztem az iskolával...
 - Ne izélj már? - szólt közbe Adrey. - Mi lett veletek végül?
 - Nem látszik? - simítottam végig a már jócskán gömbölyödő pocakomon, mire a három szintén állapotos kismama felnevetett.
 - De, nagyon is - mosolygott rám Celine akivel egy napra voltunk kiírva. - Mázlista vagy, hogy egy ilyen pasi a párod - sóhajtott fel.
 - Igazad van, szerintem is az vagyok - emeltem fel a fejemet, hogy tekintetemet a belépő férfi olvadt csoki barna szemeibe fúrjam. Szerelmes pillantásokat küldtem a férjem felé, akinek az arcán most is ott virított az a híres mosoly, amibe már az első pillanatban beleszerettem.

8 megjegyzés:

  1. Ez elmondhatatlanul iszonyatosan cuki volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Fruzsi!
      Nagyon szépen köszönöm. :D Örülök, hogy tetszett. ;)

      Törlés
    2. Imádom a többi írásodat is, a kedvencem a 10/10 :)
      Nagyon tehetséges vagy, és nagy örömmel várom mindig az új részeket.

      Üdvözlettel Fruzsi ;)

      Törlés
  2. Szia
    Nekem nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kolett!
      Kicsit szirupos lett, de legalább tudjátok, hogy ilyet is tudok. ;)
      Puszi: Dolores <3

      Törlés
  3. Ez nagyon jól sikerült! Imádtam! :3 <3

    VálaszTörlés