2013. december 9., hétfő

10/10 Tizenharmadik rész

Cris

Fáradtan, de kielégülten dőltem le az ágyra, Lola mellé. Arca kipirult, a haja kócos és mégis gyönyörű, ahogy pihegve veszi a levegőt az előbb átélt élvezetek után.
 - Kikészültem - nézett rám a barna szemeivel kislányosan.
 - Pedig még egy gólt be kell hajtanom rajtad - húztam fel a szemöldököm. - Nem bírod a tempóm? - somolyogtam gonoszul.
 - De igen, ne aggódj nem maradok adósod - nézett morcosan, majd huncut fény csillant meg a szemében. - Nézzük, te hogy bírod - ült bele az ölembe és csókolgatni kezdett, miközben lassan ringatni kezdte a csípőjét rajtam. Testem azonnal reagált rá, mert Irina már hetek óta fotózáson volt. Gondolataimat Lola szája térítette vissza a valóságba, ami vészesen közeledett az ölem felé. Jóleső érzés töltött el, miközben a lány ügyesen megdolgozott a következő menetért. Mikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, felhúztam egy csókra. Belenevetett a számba.
 - Mi a baj bajnokom? Elszakad a cérna? - gúnyolódott mosolyogva, ami rögtön átváltott sóhajtozásba, ahogy számba vettem apró, peckesen álló mellbimbóját. Beletúrt a hajamba és még mindig az ölembe ülve húzott közelebb magához.
 - Kinek is vékonyabb az a cérna? - gúnyolódtam én is vele, miközben kezem már nedves helyeken járt. Vágytól rekedt hangon felnevetett és én már ettől a hangtól is totál bezsongtam. Felemeltem a fenekénél fogva és azonnal tudta, hogy mit akarok. Magába igazított és nagyon érzékien rám ereszkedett. Óriási sóhaj hagyta el a számat. Irina nem szerette ezt a pózt. Lola viszont úgy látszik elemében volt, mert azonnal mozogni kezdett, felvéve egy tökéletes ritmust. Elnéztem őt, gyönyörű volt, ahogy barna bőrén csillogott az izzadtság. Lehunyt szemekkel élvezte a mozdulatokat. Szája hívogatóan elnyílt, amit néha megnedvesített a nyelvével. Csípőjébe markoltam és feljebb ügyeskedtem magam az ágytámlához, hogy megtudjam csókolni közben. Hevesen reagált rá és én is kezdtem újra eszemet veszteni. Éreztem, hogy már nem sok kell neki az orgazmusig, így én is elengedtem magam. Egyszerre robbant fel körülöttünk minden. Lola szinte összecsuklott a fáradtságtól. Elvigyorodtam.
 - Hé, edző - szóltam hozzá kekeckedve. - Legközelebb négyet rúgok.
 Nem emelte fel a fejét, csak erőtlenül a mellkasomra csapott.
 - Kapd be Roni - nyöszörögte, majd legördült rólam. Hiányérzet töltött el a teste nélkül.
 - Majd te nekem, megint - suttogtam a fülébe. Nem hagyhattam ki a poént. Kinyitotta  a szemét, ami még mindig csillogott az előbb átélt gyönyörtől.
 - Ha ezen múlik, hogy megnyerjük a kupát, tőlem akár hatot is rúghatsz - nézett rám somolyogva és most rajtam volt a csodálkozás sora.
 - Repetát? - húztam fülig a szám, mikor felocsúdtam. Mire édesen felkacagott.
 - Három gól, három menet - mutatta az ujján, majd a telefonjára nézett, aztán rám. - Ideje lenne visszamenned a szobádba, mielőtt keresni kezdenek.
 - Az edző dolga az ellenőrzés, és most ahogy tudom, ő nagyon elfoglalt - vigyorogtam rá gonoszul.
 - Áh - fordult oldalra, felém tolva kívánatos, kerek popsiját -, lehet szólnom kéne Pereznek, hogy nézzen a körmére - nyúlt a takaró után, de elkaptam a kezét. Belecsókoltam a nyakába és többször végig simítottam az oldalán, a hasán. Apró borzongások futottak végig a testén és én mosolyogva vettem tudomásul, hogy ez a lány, pont olyan szexőrült, mint én.
- Azt hiszem mégiscsak kérem azt a repetát - sóhajtott fel, miközben a melleit kényeztettem. Mondanom se kell, hogy utána elaludtunk. Alig pár óra alvás után, ami nekem csak pár percnek tűnt, kopogásra keltünk. Lola riadtan nézett rám, majd mikor tudatosult benne, hogy hol van, rám parancsolt.
 - Meg se mukkanj! - Néztem, ahogy felvesz egy Reálos mezt magára, ami épphogy takarja a fenekét. Leolvastam a számot a hátán. 12-es. Irigy lettem a brazilra, hogy az ő pólója feszül most Lola testére. Mi a fene van velem? Olyan vagyok, mint aki kibaszottul féltékeny. Na, nem, az nem lehet! Ez csak szex, Lola is megmondta, ha érzelmet viszek bele, vége. Márpedig én nem akarom, hogy vége legyen, mert kurva jó vele. A meccs után a takarítószertárban estünk egymásnak. Próbáltunk halkak lenni, de nem igazán sikerült. Lola nem egy csendben élvező nő. Ez is tetszik benne. Nem megjátszós hülye picsa. Neki, ami a szívén, az a száján. Mégpedig milyen száján?  Csak vissza kellett gondolnom rá és a vér újra az ölembe kezdett tódulni. Ekkor lépett be újra a szobába. Csintalanul ránézett a takaróra, ami áruló módjára türemkedett ki a lábam közt.
 - Ejnye, Senor Gólvágó - nézett a szemembe -, itt ácsingózik, miközben mindenki azon aggódik, hogy hová tűnt?
 - Mit mondtál, hol vagyok? - kérdeztem tőle rekedt hangon, mert közben ő újra levette a pólóját és teljes természetességgel mászkált meztelenül előttem.
 - Azt, hogy szerintem összeszedtél valami nőcskét, és majd előkerülsz, ha végeztél vele - vigyorgott rám, majd tovább kutakodott a bőröndjében.
 - Mit csinálsz? - értetlenkedtem, mert szerettem volna, ha visszabújik még mellém.
 - Zuhanyozni megyek - mutatott a kezében lévő törölközőre és tusfürdőre. - Ellentétben veled, nekem még most is vannak kötelezettségeim - húzta el a száját. - Reggeliznem kell egy csomó begyöpösödöttagyú, hímnemű egyeddel.
 Belépett a fürdőbe, mire én egyből kipattantam az ágyból. Benyitottam és kiskutyaszemekkel pislogtam rá.
 - Csatlakozhatok? - elnevette magát, de bólintott.
 Félóra múlva, vizes hajjal és kapkodva öltözködött, amit én nevetve néztem.
 - Örülök, hogy ilyen jó kedved van - morogta. - Nem te fogsz elkésni erről a hülye reggeliről. - Kezében a hajszárítóval próbálta rendbe tenni a vizes tincseit.
 - Tehetek róla, hogy nem tudsz nekem ellenállni? - tártam szét a karjaimat, mire hozzám vágta a hajkeféjét. Röhögve tértem ki előle.
 - Elcsábítottál és még gúnyolódsz is? - nézett rám szigorúan, de a szeme nevetett. - Azt hiszem, mint az edződ, ezt muszáj lesz valahogy megtorolnom.
 A vigyor az arcomra fagyott.
 - Ne már - nyafogtam. - Annyit edzettem az elmúlt éjszaka, hogyha a héten nem mennék be edzésre, akkor is elég lenne.
 - Ki látta? - nézett rám gúnyosan. - Én bizony nem.
 - Lola! - emelkedett meg a hangom, mire felkacagott. Imádtam hallgatni a nevetését.
 - Majd zárj be magad után, és ne hagyj itt semmit - lépett az ajtóhoz. - Ja, előtte nézz körül, nehogy lebukj. Pá! - dobott egy puszit, és már ott sem volt.
 - Egy csókot igazán adhattál volna - dohogtam hangosan. - Már megint - csaptam magam homlokon. - Megint többet képzelek bele, mint ami van. Nem lesz ez így jó, Cris! - néztem bele a fürdőszobatükörbe. - Csak semmi érzelem - simítottam végig az arcomon, majd a ruháimat magamra kapkodva, elindultam a szobám felé. Óvatosan léptem ki Lolától, de szerencsére senki nem volt a folyosón. Úgy gondoltam, hogy a többiek még biztos alszanak, így óvatosan léptem be az ajtón, ahol majdnem szívrohamot kaptam a spanyol védő hangjától.
 - Hol a fenében voltál?
 - Neked is jó reggelt, Sese! - vigyorogtam rá.
 - Baszd meg - meredt rám. - Lolának igaza volt, te egész éjjel nőnél voltál.
 - Miből gondolod? - néztem rá értelmesen.
 - Olyan elégedett fejet vágsz, mint a macska aki kinyalta a tejfölös csuprot. Hosszú éjszakád volt mi? Mesélj csak! - ült le az ágyamra, ami hívogatóan puhának tűnt.
 - Nincs miről - dőltem végig mellette.
 - Ne csináld már - forgatta meg a szemeit. - Süt rólad a kielégültség és nem szoktál te egész éjjel kimaradni. Láttam rajta, hogy majd megveszik a kíváncsiságtól, ezért vigyorogva osztottam meg vele egy-két dolgot. Persze elhallgatva előle a nő kilétét.
 - Mázlista - ütött a combomra, mert megmozdulni sem volt kedvem.
 - Ki a mázlista és miért? - nyitogatta szemeit Iker és Karim is.
 - Egész éjjel megállás nélkül kefélt - jelentette ki Sergio, mire a többiek szeméből kirepült az álom.
 - Te kilencven valahány perc meccs után, képes voltál egész éjjel dugni? - kerekedtek el Benzema szemei.
 - Szeretkezni - javítottam ki automatikusan és nem tudtam, miért néznek rám furán.
 - Mi van? - emeltem meg a fejem, hogy végig nézzek az arcukon.
 - Felfogtad, hogy mit mondtál? - kérdezte Sergio.
 - Persze - bólogattam.
 - Te Irinával voltál?
 - Nem, miért? - értetlenkedtem.
 - Mert szeretkezni általában a szerelmével szokott az ember - közölte velem kioktató hangon a kapus. Nekem pedig leesett, hogy miért néznek rám úgy mint a sült-bolondra.
 - Igaz, de ez akkor sem egy szimpla dugás volt - mentegetőztem gyorsan.
 - Látszik rajtad. Bár légyszíves, ha máskor is elakarsz tűnni egész éjjelre, előre szólj, mert akkor nem keltem fel Lolát feleslegesen - zsörtölődött Sergio, majd elvigyorodott. - Mondjuk nem semmi látvány volt Reálos mezben és ahogy elnéztem, ő sem alvással töltötte az éjszakát.
 Ijedten hunytam le a szemem. Lebuktunk.
 - Kinek a meze volt? - érdeklődött hevesen Karim.
 - Ha jól láttam Marcié - gondolkodott hangosan a védő.
 - Marci és Lola? - kérdezte Iker, mire Sese és én is megráztuk a fejünket.
 - Csak barátok - erősítette meg Ramos a dolgot.
 - Lehet, hogy nem is közülünk való - tereltem.
 - Igazad lehet. Csak tudnánk, ha valamelyikünk behálózta volna az edzőt. - Karim elvigyorodott. - Ez nagyon hülyén hangzott volna egy évvel ezelőtt. Mourinho nehéz eset lett volna.
 Hangosan felröhögtünk. Én pedig megnyugodtam, hogy mégsem derült ki az igazság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése