2013. december 11., szerda

Las Puertas de Infierno 4. rész

Iker

Már attól zavarba jöttem, hogy Sergio elhozta Anát a szülinapomra, de mikor megtudtam, hogy csak nekem fog táncolni hát,...már előre féltem. Aztán hirtelen arra eszméltem, hogy ülök egy széken és felhangoznak az első akkordok. Gyönyörű, lassú számra figyeltem fel. Ana teste, pedig annyira a zenével élt, hogy teljesen elvarázsolt. Tánc közben simogatta a karomat, kigombolta az ingem felső két gombját, mondanom se kell a nadrágom egyre szűkebb lett rám. Egy pillanatra elszakítottam a szemem a lányról és végignéztem a barátaimon, láttam, hogy ők is így vannak vele. Volt aki tátott szájjal nézte, volt aki perverz mosollyal. Ekkor Ana visszarántott a tánchoz, mert belesuttogott a fülembe.
 - Engedd el magad! Nem harapok. Élvezd a műsort!
 Csak most esett le, hogy kezemmel görcsösen kapaszkodok a szék oldalába. Megpróbáltam tenni, amit mondott, de nem nagyon sikerült.
 - Iker, semmi olyat nem csinálok, amit nem akarsz - suttogta a fülembe és végighúzta a kezét a mellkasomon. Bennem rekedt a levegő. Ekkorra Anán nem volt csak a csizmája, egy tanga és egy melltartó. Odafordult hozzám, beleült az ölembe, huncut mosollyal mutatott az elől kapcsos melltartójára, hogy kapcsoljam ki. Úgy remegett a kezem, hogy alig bírtam megtenni. Míg én a kapoccsal bíbelődtem, Ana felnyúlt a kontyához és mikor végre sikerült levennem róla a csipkés anyagot, kihúzott egy csatot. Hosszú  haja mindent beterített. A többiek semmit nem láthattak a melleiből, én is csak egy pillanatig, de AZ mindent megért. Gyönyörű volt. A zene is befejeződött és Ana adott egy puszit a számra.
 - Boldog szülinapot, Iker! - mondta, majd nem tudom honnan, de a klubban látott gorillák közül az egyik egy köntöst terített rá, míg a másik a szétszórt ruhákat szedte össze. A lány felállt az ölemből, amit egy halk nyögéssel nyugtáztam, majd a többiek felé fordult, nekem csak most esett le, hogy kb. hetven fős közönségünk volt, akik mintha most ébredtek volna fel, fütyülni és tapsolni kezdtek. Ana nevetve nézett rájuk. Benzema volt az első - persze ki más - aki oda lépett a lányhoz.
 - Hölgyem - csókolt neki kezet -, soha életemben nem láttam kegyednél gyönyörűbbet.
 - Köszönöm - pirult el egy kicsit -, de ha most megbocsát, szeretnék valahol felöltözni.
 - Nem hiszem, hogy szükség lenne rá - húzogatta a szemöldökét a csatár. - Mi is hagy élvezzük egy kicsit  kegyed közelségét, mint az ünnepelt.
 Ana felkacagott rekedtes hangján, amitől minden férfinak pajzán gondolatai támadnak.
 - Sajnálom, Karim - szólította a nevén a franciát, mire az eltátotta a száját.
 - Honnan...
 - Fehér szív és fehér lélek, Madridista leszek, míg élek! Hala Madrid! - nézett ránk csintalanul, mire a Blancók hangos éljenzésbe kezdtek. Ana nem zavartatta magát és egy hatalmas puszit nyomott Benzema döbbent képére.


Sergio

Csak álltam ott és néztem, ahogy szépen lassan megszabadul a ruhájától a zene ütemére. Hosszú combjai, kerek feneke és darázs dereka mindenkit elvarázsolt. Cristiano állt mellettem és hallottam, ahogy nagyokat nyel. Mindenhonnan halk nyögések, vagy sóhajok jutottak el hozzám. Ikeren látszott, hogy nagyon görcsös. Ana súgott neki valamit, mire a kapus remegő kezekkel nyúlt a melltartó elejéhez.
 - Mázlista - suttogta mellettem a portugál.
 Mikor végre megszabadult a csipkés fehérneműtől és mi is többet láthattunk volna, egy egyszerű mozdulattal leengedte a haját, eltakarva előlünk mindent.
 - Úristen! - nyögött fel Mesut is mögöttem.
 Mire észbe kaptunk, már Josh vagy Joe, - a fene sem tudja őket megkülönböztetni -  ráadott egy köntöst. Naná, hogy Benzema tért először magához és hevesen udvarolni kezdett neki. Ana csak nevetett rajta, majd legnagyobb döbbenetünkre egy rigmus hagyta el a száját.
 - Fehér szív és fehér lélek, Madridista leszek, míg élek! Hala Madrid!
 Kijelentésére a fiúkból előbújt az óvódás. Karim pedig egy puszival gazdagabb lett. A DJ újra indította a bulizós zenét, így megindult az élet. Sokan tolongtak Ana körül, de a testőrök vigyáztak rá, és egy idő után elkísérték átöltözni. Ekkor Iker lépett hozzám.
 - Sergio! Köszönöm! Életemben nem éreztem magam ilyen jól - veregetett vállba.
 - Iker! Iker! - kiabált bele a beszélgetésünkbe, Cris. - Milyen volt? Már mint a melle? Tudoood?! Mi sajnos nem láthattuk, mert mindent eltakart a haja. Ó, anyám, láttátok meddig ér neki? Szex közben milyen lehet beletúrni, vagy megmarkolni? - zúdította ránk kérdéseit a csatár.
 - Nem mindennapi, az biztos - somolygott rá Iker. - A plasztikai sebészeten sem tudnak ilyen tökéleteset alkotni.
 - Ohm - nyögtem fel, mert a fantáziám beindult. - Szerintem én is őt kérem a szülinapomra - közöltem a csapattársaimmal, akik hevesen bólogattak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése