2015. január 30., péntek

Házasság Extrákkal 42.rész

Cris

   - Készen vagy? - kopogtam be a fürdőszobába.
 - Mindjárt, már csak a sminkem van - hallottam meg a választ és néhány perc türelmetlen várakozás után tényleg kinyílt az ajtó és kilibbent rajta az én édes kis feleségem.
 - Hű a mindenit - szaladt ki a számon miközben szemeimmel majd felfaltam az előttem álló lányt.
 - Jó leszek így? - nézett végig magán idegesen.
 - Gyönyörű vagy - bókoltam neki amitől elpirult.
 - Jó, de most komolyan. Nem túl rövid vagy nem túl...
 - Nyugi van - húztam magamhoz a derekánál fogva és beleszippantottam a nyakába, ahonnan a számomra oly ismerős vanília illat belekúszott az orromba, felpezsdítve a véremet - csak egy idióta buliba megyünk, nem a spanyol királyhoz.
 - Cris - rebegte halkan a nevemet, amitől majdnem elveszettem a fejemet. - Indulnunk kéne, ha nem akarunk elkésni - csúsztatta tenyerét a mellkasomra és megpróbált eltolni, teszem hozzá, sikertelenül.
 - Nekem jobb ötletem van - csókoltam a füle tövénél lévő érzékeny pontra - vegyük le ezt a ruhát és maradjunk itthon.
 - Hogyisne! - csattant fel mérgesen. - Nem azért készülődtem fél délután, hogy most öt perc alatt tönkre tedd. Bírj magaddal és hagyd a nemesebbik részed a nadrágodban.
 - Nem tehetek róla, hogy a "nemesebbik részem" - nyomtam meg a szót - teljesen megőrül érted - haraptam aprókat a nyakától a válláig, amit édes kis sóhajokkal fogadott. A nadrágom egyre szűkösebbé kezdett válni és éreztem, hogy Kendra is lassan feladja az ellenállását. Végig csókoltam az állát majd ajkaimat az övére nyomtam és birtokba vettem a mézédes száját. Kezem már a ruha elbújtatott cipzárját kereste, mikor megszólalt az az istenverte telefonom. Megpróbáltam nem tudomást venni róla, hátha elhallgat, de ez nem következett be. Idegesen szakadtam el a karomban tartott lánytól.
 - Mi van? - szóltam a készülékbe nem túl kedvesen.
 - Bocsi, ha megzavartam valamit - röhögött hangosan Sergio -, de az újságírók lassan szétszedik a helyet, ha nem igyekeztek. Állítólag ígértél nekik egy interjút, ha nem csesztetik Kendrát amikor Junival van.
 - Erre bezzeg emlékeznek - túrtam morogva a hajamba miközben figyeltem ahogy a kedvesem megigazítja magán a ruhát és egy aprócska mosolyt villantva rám kimegy a szobából.
 - Oké, mond meg nekik, hogy már úton vagyunk és megkapják a szaros válaszaikat.
 - Rendben és mégegyszer bocs haver - röhögött a telefonba a védő, mint a fakutya.
 - Kapd be - nevettem el én is magam és kinyomtam a készüléket.
Lesiettem az emeletről, hogy megkeressem Kendrát, de ő már kabátban állt az ajtóban.
 - Indulhatunk? - kacsintott rám huncut mosollyal kívánatos ajkán.
 - Mindjárt - préseltem az ajtónak hirtelen. - Ugye tudod, hogy ezt nem úsztad meg, csak későbbre halasztottuk? - haraptam a fülcimpájába picit, majd újra megcsókoltam. Egészen addig játszottam a bársonyos nyelvével, míg meg nem éreztem, hogy kezeivel a hajamba túrva húz közelebb magához és sóvárgó ölét hozzám dörgöli. Vigyorogva engedtem ki karjaim közül és nevetve figyeltem ahogy vágytól elsötétült szemeiben felvillant a harag.
 - Oké - szólalt meg szexi, rekedt hangon, amitől kedvem lett volna vissza vinni a szobánkba, de nem tettem. - Te akartad - nyalt végig vörössé duzzadt ajkain. - Fogsz te még kegyelemért könyörögni Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - fordított nekem hátat és sietős léptekkel a kocsihoz indult.
 Tudtam, hogy nem volt szép dolog tőlem amit tettem, de csak nevettem a fenyegetését hallva. Akkor kezdtem felfogni, hogy tényleg komolyan gondolja, hogy megbüntet, mikor az autóban feljebb húzta a szoknyáját, így szinte meztelenül hagyta az egész lábát.
 - Kendra - nyögtem fel a látványtól.
 - Igen Cris? - pislogott rám ártatlan szemekkel.
 - Ne csináld - bámultam a formás combjait.
 - Mit? Ja ezt? - húzta még feljebb az anyagot, az őrület határára taszítva engem. - Neked az útra kell figyelni és nem rám - fordította el kuncogva a fejemet egyenesbe. - Amúgy is viselkedj, mert mindjárt ott vagyunk - váltott kioktatóra a hangja.
 - Igazi boszorkány vagy, tudsz róla? - morogtam az orrom elé majd bekanyarodtam a klub parkolójába. Szemem sarkából láttam, hogy Kendra visszaigazítja a ruháját és egy mosolyt erőltet az arcára. Megszólalni nem volt időm, mert a vakuk irtózatos villogásba kezdtek.
 - Annyira utálom ezt - hallottam meg a lány dünnyögését mellőlem.
 - Sajnálom - néztem rá mire végre egy halvány, igazi mosoly csillant meg az ajkán.
 - Nem te tehetsz róla - simított végig az arcomon én pedig belefeledkeztem a csodálatos, kék szempárba.
Arra eszméltem, hogy egyre jobban lökdösik az autót, így mélyet sóhajtva kiszálltam és a szokásos mosolyomat magamra erőltetve segítettem ki a feleségemet a kocsiból. Mint várható volt, a piócák azonnal megrohantak a kérdéseikkel, amikre a megegyezésünkhöz híven válaszoltam. Egy idő után már kezdett fájni az arcom a magamra erőltetett mosolytól, így elköszöntem és kézen fogva behúztam magammal Kendrát a klubba.
 - Köszönöm, hogy ilyen türelmes voltál - sóhajtottam fel.
 - Cris, ez a dolgom - válaszolta szomorú felhanggal, amitől a szívembe szúrt valami. - Parádézok melletted, ahogy megbeszéltük.
A nyelvemen volt, hogy bevallok neki mindent. Azt, hogy nem akarom, hogy csak a papír miatt legyen velem, hogy nem akarom, hogy amikor lejár a szerződés elhagyjon, de valamiért nem tudtam megtenni. Talán féltem az elutasítástól.
 - Na végre! - perdült egyszer csak elénk Sergio. - Hagy nézzelek kislány - forgatta meg Kendrát a tengelye körül és bennem már ettől felébredt a féltékenység zöld szemű szörnye. - Gyönyörű vagy - hajolt a lány kézfejéhez, mint egy elfuserált lovag és megcsókolta.
 - Jól van, elég volt az ömlengésből - szakítottam félbe a hódító akcióját idegesen.
 - Csak nem féltékeny vagy? - röhögött fel Ramos, majd a szájához kapta a kezét. - Ja nem is, csak megzavartam a...
 - Kuss! - dörrentem rá, de elkéstem, mert Kendra azonnal megértette, hogy miről beszél az idióta védő és pirulva szegezte a tekintetét a földre.
 - Oké, bocsi - komolyodott meg végre Sergio. - Befejeztem. Gyertek, megmutatom, hol vannak a többiek - indult el előttünk.
Nagy nehezen átverekedtük magunkat a tömegen mire elértük a csapatnak fent tartott asztalt. Marcelo, Clarisse, Iker, Sara, Pepe, Ana, Fabio, Victoria, Benzema és Sergio ült velünk egy asztalnál. A többiek a mellettünk lévő asztaloknál foglaltak helyet.
 - Mi van itt ma? - néztem végig a rengeteg emberen.
 - Nem tudom, de láttam egy-két matracost is, sőt ha nem csalt meg a szemem még a Barcából is befigyeltek néhányan - húzta el a száját Marcelo.
 - Szerintem megint egy "nincs a fiúknak semmi baja egymással" partin vagyunk - legyintett lemondóan Benzema. - Pedig ha tudnák, hogy van olyan akit egy kanál vízben megtudnék fojtani - morogta idegesen.
 - Nocsak, meséld el Marci bácsinak, ki bántott? - hajolt hozzá a bongyor hajú, de röhögve vissza is húzódott, mikor Karim nyakon akarta vágni.
Az egész este hasonló jókedvű hangulatban telt el. Megvacsoráztunk, majd miután leszedték az asztalokat, megnyitották a másik termet, ahonnan hangos zene hangjai hallatszódtak át.
 - Megyünk? - néztünk egymásra, majd egy egyöntetű bólintás után elindultunk. Mindenki a saját párjával táncolt, míg Sergio és Karim szabad préda után néztek.
Szorosan öleltem át a felségem derekát és élveztem, hogy a karjaim közt tarthatom. A vérem szinte forrt, de ő csak nevetve elhúzódott minden próbálkozásom elől.
- Megmondtam Cristiano Ronaldo - suttogta a fülembe -, hogy fogsz te még könyörögni nekem - tért ki újabb csókom elől.
 - Kendra - mordultam rá - ne játssz a tűzzel, mert könnyen megégetheted magad!
 - Akkor én most megyek és lehűtöm a tüzet, nehogy igazad legyen - lépett ki a karjaim közül és elindult a mosdók felé.
 - Ne kísérjelek el? - kérdeztem nevetve.
 - Nagy kislány vagyok, megoldom.
Lesétáltam a parkettről, miközben szemeimmel a feleségem alakját követtem egészen addig, míg el nem tűnt a mosdókhoz vezető folyosón.
 - Csinos a kicsike - állt meg mellettem állítólagos argentin ellenségem.
 - Köszönöm Lionel - fogtam kezet a Barca nagyágyújával. - Amúgy hogy vagy?
 - Már jobban - sóhajtott fel. - Bár annyira sosem leszek jól, hogy élvezzem ezt az idióta felhajtást - mutatott körbe.
 - Tehát neked is feltűnt, hogy ez nem csak egy sima csapat buli? - nevettem el magam.
 - Viccelsz? Azok után, hogy lépten-nyomon "ellenségekbe" botlok - karmolt a levegőbe - furcsa lenne, ha nem jönnék rá, mire megy ki a játék.
 - Még jó, hogy a piócákat nem engedték be, mert holnap már arról menne a suskus, hogy valamelyikünk klubbot vált.
 - Sajnos annak, hogy a hobbinknak élünk, vannak árnyoldalai is, mint például a média - húzta el a száját Messi.
 - Ne is mond - ráztam meg a fejemet. - Meg kellett ígérnem egy interjút, cserébe, hogy békén hagyják Kendrát és Juniort.
 - Szánalmasak.
 - Azok - értettem vele egyet. Hirtelen a mosdók felé kaptam a fejemet, ahonnan még a zenén is átszűrődő kiabálást hallottunk meg. Sietve törtem utat a táncoló tömegen.
 - Ha mégegyszer hozzám érsz, eltöröm a kezed! - hallottam meg a feleségem dühös hangját.
 - Mi történt kicsim? - álltam meg mellette, amit jól látható megkönnyebbüléssel fogadott.
 - Semmi, csak ez a... ez - mutatott az előtte állóra - azt hitte, hogy jó poén a fenekemet fogdosni, de remélem most megtanulta, hogy nem minden nő teszi szét a lábait neki.
Dühösen néztem az ismerős focistára, akinek az arcán ott égett a feleségem tenyér lenyomata.
 - Hülye picsa - köpte a szavakat Kendrának és egy lépést tett felé, de elé léptem.
 - Kotródj innen Turan - sziszegtem dühösen az ittas Atleticosnak.
 - Jól van, nem kell a balhé - tette fel a kezeit, de a szemei sunyin villogtak. - Amúgy sem kéne amihez a mocskos kezed hozzáért, hát még másod - vigyorodott el, de az öklöm azonnal letörölte onnan az utolsó morzsáját is a jókedvének.
 - Takarodj! - üvöltöttem rá, de mielőtt jobban neki ugorhattam volna, Iker és Sergio lefogtak és arrébb taszigáltak.
 - Nyugi Cris - nézett rám szigorúan a Kapitány. - Nem éri meg, hogy holnap a címlapon viríts egy részeg fasz miatt.
 - Igazad van - bólintottam, majd Kendrához léptem. - Minden rendben?
 - Igen - eresztett meg egy halvány mosolyt -, de ha nem gond, akkor haza szeretnék menni.
 - Persze - simítottam végig az arcán. - Fiúk, azt hiszem mi lelépünk - fordultam a csapattársaim felé, és kezemet a lány derekára csúsztattam.
 - Oké - vigyorodott el Sergio - Húzódjatok csak félre, ha már nem bírtok magatokkal.
 - Sese - forgatta meg a szemeit Kendra. - Annyira idióta vagy.
 - Nem is, csak előrelátó - emelgette meg perverzen a szemöldökét felénk.
 - Ne is törődjetek vele - legyintett Iker. - Menjetek a másik ajtón, mert Gabi és Garcia ezen húzták ki azt az idiótát - mutatott a hátunk mögé.
 - Köszi Kapitány - kezeltem le vele. - Légyszi mond meg a többieknek, hogy...
 - Cris, induljatok már - nevetett fel Iker. - Majd én elmondom a többieknek, hogy mi történt, mert ha Sergiora bízom, akkor holnapra már te leszel a hős lovag, aki levágta a sárkány mind a hét fejét és kiszabadította a királylányt.
 - Nem is szoktam ilyeneket kitalálni - húzta el duzzogva a száját a védő.
 - Nem, ennél durvábbakat szoktál - nevettünk fel, majd Kendra nyomott egy puszit mind két férfi arcára és végre elindultunk haza.
Beültünk a kocsiba és csikorgó kerekekkel kilőttem a parkolóból. Miután meggyőződtem róla hogy egy firkász sem követ, levettem a lábam a gázpedálról.
 - Jól vagy? - fordultam Kendra felé.
 - Igen, csak egy percre megijedtem - vallotta be zavartan miközben a szoknyája szélét gyűrögette.
 - Sajnálom - simítottam kezemet az övére. - Sajnálom, hogy nem tudok minden pillanatban veled lenni és megóvni ettől a sok szarságtól - mondtam keserűen.
 - Cris, ez nem rajtad múlt - nézett rám édesen és nekem ettől a nézéstől felbolydult a hormon háztartásom. A vérem dübörögve száguldott végig a testemen. A lábam visszanyomtam a gázra és rövid időn belül már otthon is voltunk. A ház sötét volt, jelezve, hogy anya és a fiam már rég az igazak álmát alusszák. Beálltam a garázsba és mikor Kendra ki akart szállni, visszahúztam magamhoz.
 - Mit csinálsz? - kérdezte meglepődve.
 - Könyörögni fogok neked, hogy ne hagyj itt - suttogtam a szájába, majd hevesen megcsókoltam.  - Kérlek - ziháltam mikor elváltak ajkaink - könyörgöm, hogy itt és most...
 - Mi? - kérdezte elvékonyodott hangon.
 - Nem akarok addig várni, míg beérünk - húztam át az ölembe és hátrébb toltam az ülést, hogy kényelmesebben elférjen. - Kocsiba még úgysem csináltuk? - néztem rá huncut tekintettel.
 - Olyan bolond vagy - dobta hátra a fejét, majd kéjesen felnyögött, mikor megérezte cirógató ujjaimat a fehérneműjén. Áldassék a neve aki kitalálta a szoknyát.

                                                                 Kendra ruhája


6 megjegyzés:

  1. Áldassék annak aki kitalálta a szoknyát <3. Hát mindenképp :D
    Sajnos még betegebb vagyok, a jókedv elszállt, jött helyette depresszió. Szóval ha nem bukkanok fel egy héten át egy huzamban azt jelenti megöltem magam.
    Amúgy egyetértek Crissel. Szeressük a szoknyákat mert szexik, viszont örüljetek pasik mert a nadrág kényelmesebb!
    Az én édes kis drága focistám <3 Most, hogy szingli lett vajon nincs kedve meglátogatni? Szívesen fogadom az egész biztos.
    Mikor is utazunk Dolores? Szerintem ideje foglalnunk a jegyeket :D Reszekess Real Madrid, mert megyünk és még osztozkodni sem félünk :D
    Nem vagyok normális. De tegyük, hozzá, hogy irtó szar napom volt. Viszont cuki kis fejezet lett. Tényleg jó orvosság <3. Kárt, hogy hétfőig megint elvonó kúrán leszek. De ha ugyanilyen jókat produkálsz, mint a héten, akkor vedd úgy, hogy semmit se szóltam.
    Igazából nem tudom mit mondjak. Összesen nem írtam életemben annyi kritikát mint neked. Amúgy, lehet, hogy szeretlek, de ne aggódj ha valami nem jó, ugyanúgy leszidlak mint az elején. Fel a fejjel, boldogítson ez a tény.
    De azért bírom, te imádsz engem, mert nyomot hagyok neked, én meg imádlak téged, mert ilyen lelkesedéssel fogadod. De esküszöm, már hiányoznál ha nem tehetném <3.
    Amúgy azért zagyválok, most a különösebbnél is többet, mint szoktam, mert extra hosszú fejezetet akarok, hozni ezért a szuper hétért a focistákkal. Tudod leginkább Lola személyisége tetszik, de a játéka a két fiúval valahogy mégis ok, hogy ne akarjak a helyébe lenni. Anával az a gondom, hogy ő...túl csendes fogalmazzunk így. Legalábbis nekem úgy tűnt. Aztán ott van Kendra akit, úgy érzem mg 42 fejezet alatt se tudtunk megismerni, de ez nem feltétlen rossz hanem azt jeleni, hogy szépen haladunk.
    Ajánlom neked, hogy soha ne akarj szünetet tartani, mert akkor bedilizek és ha egyszer be mersz zárni, akkor, hadd ne kelljen most felsorolnom a szörnyűségeket amik rád várnak. Szerencse, hogy te sose tennél ilyet és meg se fordult hasonló a fejedben.
    Nem tudom, milyen hosszú lett már ez az összevisszaság, de hátha sikerült valamit alkotnom, és ez a valami benned is megragad és egy jó kis meglepi.
    Az egésznek a lényege tulajdonképpen, hogy sajnálom, hogy nem ismerlek, mert így látatlanban kedvellek és az író éned szeretem is. Látom a fejlődést, hamarosan a csúcson leszel és mondhatom majd az, hogy hahahaha én az elejétől ott vagyok vele <3. Csak így tovább cicám, nagy ölelés és elismerésem a tiéd, mert azért öt történetet, minden nap egyet egyet és ilyen színvonalon nagyon nehéz. Szóval kalap le előtted, ezt mondom szerintem mindenki nevében.
    Bevallom az elején, voltak fentartásaim a bloggal, meg rengeteg kivetni valóm, de mára már minden kétséget eloszlattál. Ívelsz felfelé és én csak ezt tudom kívánni a továbbiakban is!
    Azt hiszem túlzásba estem, de hát a gondolatok csak jönnek össze vissza és a szavak adják maguk.
    Befejezem.
    Jó éjt!
    Pusszancs.
    Szerintem Név nélkül is tudnád ki vagyok, de azért kiírom.
    :* <3 <3 <3
    Ui: hogy a szoknyától, hogy jutottam eddig a rózsaszín cukor ömlengésig ne kérdezze senki.
    Ui: nevess! vagy sírj! Én szeretlek <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is, gyógyulj meg hamar!
      Másodszor nem is sírtam....bőgtem ahogy a soraidat olvastam. :D
      Lexy pedig "együttérzését" bizonyítva, röhögött rajtam.
      Ahogy olvastam a "kis regényedet" :DDDD, eszembe jutott valami. Még nem árulom el, hogy mi, de megígérem, hogy nemsokára megtudod. Remélem, hogy segíteni fog a gyógyulásodban. :DDDDD
      Örülök, hogy látod a fejlődésemet, mert az nekem rengeteget számít. És igen, én is büszke leszek rá, hogy az elejétől fogva ott voltál velem. Ha kellett lecsesztél, ha kellett ösztökéltél. Nagyon sokszor van, hogy semmi porcikám nem kíván írni, de aztán eszembe jutsz te és a többiek, akiknek csalódást okoznék és inkább éjjelig itt ülök a gépnél és próbálok elfogadhatót alkotni. Lexy már röhögve figyeli, mikor elolvasom a hozzászólásaidat, mert nem semmi kis műsort leszoktam vágni hozzá. Majd egyszer megmutatom neked, mert lehet, hogy most még nem ismerjük egymást, de szerintem ezen gyorsan változtatni fogunk. Bár lehet, hogy személyesen óriási csalódást okoznék neked, de hogy hatalmas meglepetést, az tuti. :DDD
      Na most én is befejezem, mert dolgoznom kell a "gyógyszereden". Átmegyek Pitonba és összekutyulok neked egy jó kis bájitalt: :DDD
      Gyógyító puszi, meg minden.
      Ja és én is szeretlek még mindig. <3 <3 <3
      Ui: És megint enyém az utolsó szó! JEEEEEE! <3

      Törlés
  2. Szia
    Nekem nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok Chris mikor fog mindent bevallani vagy Kendra lesz e az aki előbb fog az érzéseiről beszélni. Várom a következőt. Puszi Kolett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kolett! :D
      Tudod, mindent a maga idejében. ;)
      Puszi <3

      Törlés
  3. fuu basszus te nagyon jó írsz IMÁDOM SZERETEM <3
    Kíváncsi vagyok kinél törik meg a jég és vallja be az érzéseit (sztem Chris :P )
    Siess a kövivel <3 <3 :D :D :D

    VálaszTörlés