2015. január 14., szerda

Las Puertas de Infierno 85.

Ana

   Késő este volt mire hazaértünk. Útközben Kimi megállt egy kisebb étteremnél ahol megvacsoráztunk. Nico és Lina már az autóban elaludtak, így az ölünkben cipeltük fel őket az ágyukig. Olyan fáradtak voltak, hogy észre sem vették, hogy levetkőztettük őket. Nyomtam egy puszit a homlokukra, majd behúztam az ajtót magam után.
 - Köszönöm - néztem a falnál rám váró finnre.
 - Nincs mit. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
 Bólintottam, majd a "szobánkba" siettem. Előpakoltam a zuhanyzáshoz, miközben végig magamon éreztem Kimi perzselő tekintetét.
 - Holnap vendégeink lesznek - szólt utánam mikor kiléptem az ajtón. Értetlen arckifejezésemet látva elhúzta a száját és folytatta. - A barátaim tudják, hogy hazajöttem és találkozni akarnak.
 - Nekem mi közöm van ehhez? - néztem rá ellenségesen.
 - Téged is láttak és szeretnének megismerni. Úgy gondoltam, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha áthívnám őket és itt zúdítanám a nyakukba az egészet - vigyorodott el.
 - Te ismered őket - vontam meg a vállamat, de a gyomromban keletkezett csomóval nem tudtam mit kezdeni. Nem akartam belekeveredni a pilóta életébe, csak amennyire muszáj volt.
 - Persze, de úgy gondoltam, hogy előbb megbeszélem veled, hátha nem értesz vele egyet.
 - Van köztük gyilkos? - kérdeztem hirtelen.
 - Nincs.
 - Pedofil?
 - Ö...nincs, de...
 - Akkor nem értem, miért ellenezném a találkozást velük?
 - Hát... - vakarta meg idegesen a tarkóját - ők egy kicsit...hogy is mondjam, szabadszájúak és nem nagyon tudnak viselkedni - nyögte ki.
 - Akkor semmiben sem különböznek tőled - nevettem fel gúnyosan.
 - Ha az emlékeim nem csalnak, akkor annak idején semmi kifogásod nem volt ezen tulajdonságaim ellen, sőt - lépett felém egyet, de elhátráltam előle. - Én még emlékszem - szorított a falnak - mennyire imádtad, mikor mocskos dolgokat suttogtam a füledbe miközben benned mozogtam - nézett rám perverz tekintettel, ajkait megnyalva. Megbabonázva pislogtam a jéghideg kék íriszekbe. A testem szinte megbénulva várta, hogy a finn azt tegyen velem amit csak akar. Rémülten figyeltem ahogy egyre közelebb hajol hozzám és már csak néhány milliméter választott el tőle, hogy megcsókoljon, mikor valahonnan mellőlünk meghallottuk Paula diszkrét köhintését.
 - Bocsánat, hogy zavarok - mosolygott ránk mindentudóan, mire elvörösödtem és végre lerázva magamról a bénultságot, kiléptem a pilóta karjai közül.
 - Nem zavartál, éppen zuhanyozni indultam - szorítottam magamhoz a hálóruhámat és a törölközőmet.
 - Ezt még folytatjuk - húzta el gúnyosan a száját Kimi és utamra engedett. A hátam mögött még hallottam, hogy valamit magyaráz az anyukájának, de nem értettem, mert finnül tette. Hevesen dübörgő szívvel zártam magamra a fürdőszobát, majd neki dőltem az ajtónak.
 - Mi a frász volt ez? - kérdeztem a tükörképemtől. Zavartságomnál csak a félelmem volt nagyobb. Mi lesz, ha beváltja a fenyegetését? Na, nem azt nem fogom hagyni - határoztam el magamban. Ledobtam magamról a ruháimat és beálltam a forró vízsugár alá. Most kezdtem csak el érezni, hogy mennyit kivett belőlem ez a nap. Az izmaim sajogtak és a meleg víz hatására elpilledtem. Amilyen gyorsan csak tudtam megtörölköztem, majd felvettem a pizsamámat. Elmélázva néztem a tükörbe miközben a hajamat kiengedtem és megfésültem. Mostanában egyre jobban zavart a hosszúsága ezért megfogadtam, hogy amint befejezem a klubban a munkát, levágatom. Egy apró bizakodó mosolyt villantottam a tükörből visszabámuló nőre majd visszatértem a szobánkba. A finn az ágyon feküdt és mikor beléptem, rám függesztette a tekintetét. Szemei szinte azonnal lemeztelenítettek és én egyre nagyobb zavarban éreztem magam. Leültem az ágy szélére és elkezdtem összefonni a hajamat éjszakára.
 - Annyira csodálatos - hallottam meg a rekedtes hangját, majd ujjai érintését éreztem meg a tincseimen. - Sose hittem volna, hogy a hosszú haj ilyen szexi is tud lenni.
 - Ne akarj megint zavarba hozni - sütöttem le a szemeimet.
 - Pedig nagyon élvezem - nevetett fel. - Olyankor olyan vagy, mint egy kislány. Jobban emlékeztetsz a régi Anára.
 - Én viszont szeretném elfelejteni - csattantam fel frusztráltan.
 - Sose fog sikerülni - vigyorodott el. - A gyerekek mindig emlékeztetni fognak rá, és ameddig tehetem, én is -  hajolt újra túl közel hozzám.
 - Megígérted, hogy nem érsz hozzám - bicsaklott meg a hangom.
 - Lehet, hogy nem mondtam igazat - csúsztatta az ujjait a tarkómra.
 - Kérlek, ne... - hajtottam le a fejemet, mert nem tudtam ránézni. Érintésébe beleborzongtam, amit ő is észre vett és egy elégedett félmosollyal nyugtázta.
 - Ne mond azt, hogy te nem érzed mennyire vonzódunk egymáshoz - emelte meg az államat.
 - Én nem vonzódom hozzád - suttogtam nem túl meggyőzően, hiszen az érintései eléggé felkavartak.
 - Akkor ezt mivel magyarázod? - húzta végig a mutatóujját a karomon, minek nyomán csupa libabőr lettem.
 - Fázom - rántottam el a kezemet tőle, majd bebújtam a takaróm alá, amit úgy szorítottam magamhoz, mintha megvédene bármitől is.
 - Ugye tudod, hogyha akarom, nem menekülsz előlem? - nézett rám elkomolyodva és szemeiben megláttam a prédára vadászó ragadozót. Cseppet sem tetszett, hogy én voltam a préda.
 - Azt ígérted, viselkedni fogsz - nyögtem ki.
 - Sok mindent ígértem már - húzta el a száját. - Volt amit be tudtam tartani és volt amit nem.
 - Ha lehet, akkor ez tartozzon azok közé az ígéreteid közé, amiket betartasz.
 - Meglátjuk - állt fel mellőlem és egy kacsintás után magamra hagyott.
Dühösen és összezavarodva dőltem be a párnák közé. Most mi a fenét csináljak? Nem akarok semmit sem érezni a finn iránt, de a testem elárul. Egy hatalmas sóhaj szaladt ki a számon. Bárcsak már otthon lehetnék és minden mehetne úgy, mint régen. Az lett volna a legjobb, ha Kimi sose jött volna rá a titkomra - hunytam le a szemeimet és néhány pillanat múlva a fáradtságtól elzsibbadt aggyal már az igazak álmát aludtam.

6 megjegyzés:

  1. Én szeretem Kimit, tényleg. És bár magam ellen beszélek, de neeee....Ana és Cris. De most komolyan. Ez nagyon nagy seggfejség. Ezt nem akarom végig nézni. Remélem kap egy hatalmas pofont, vagy szétveri Cris. De tényleg. Legyen jó apuci, meg kimis Kimi, de ne akarja Anát. Ne. Hiányoznak a focisták. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni Kimi haverjai és mit fognak szólni Anáhhoz, remélem egy naaagyon extra hosszú fejezet lesz. Deceber 26 volt a szülinapom szóval utólagos ajándékként írhatsz extra hosszú fejezetet nekem :))). Visszatérve hiányzik Iker, Neymar és főleg Cris. Valószínüleg Sergio is, de naaagyon boldog lennék ha Cris és Junior meglátogatnák Anát Finnországba. vagy valami. Skype? Tökmindegy. Muhaha kíváncsi vagyok mit fognak reagálni a haverok, hogy Kimi nője a portugál csaja *-* izgalmas résznek nézünk majd elébe.
    Pussancs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Mindig örülök a hozzászólásodnak, de most kiváltképpen. Kicsit feldobta ezt a borús estémet, miután a Real kikapott az Atleticotól. :(
      Megpróbálom teljesíteni a kérésedet, de ahogy láthatod, mostanában elég későn kerülök géphez, így nem ígérem biztosra.
      Ne haragudj, hogy most csak ennyit írok, de most megyek és nyalogatom egy kicsit a sebeimet.
      Köszönöm, hogy írtál és valamelyest felvidítottál. :D
      Utólag is boldogságos szülinapot neked. :D
      Puszi: Dolores <3 <3 <3

      Törlés
  2. Szia! :)
    Most bukkantam a történetedre ( tegnap) és jelentem kevesebb mint egy nap alatt kivégeztem. :) Tegnap 5-ig voltam fent mert nem tudtam abbahagyni :)
    Csodásan írsz! Nagyon nagyon tetszenek a karakterek. Nagyon tetszik, hogy Bell nem az a jókislány a szomszédból, hanem egy komoly múlttal és személyiséggel rendelkező nő. Nagyon nagyon izgalmas karakter! :)
    Az az igazság, hogy a Realos fiúk mind nagyon nagyon édesek, de és Sergionak drukkolok. Nagyon nagyon szomorú voltam mikor Chrissel jött ösze Anna, de remélem ez még nem lefutott meccs. Szegény ő sose volt jó időbe jó helyen, ezért is remélem, hogy neki is lesz esélye a lánynál. :) Amúgy nagyon hiányolom az Ő és Iker hívásait is.
    Mint, írtam nekem Chris nem a szívem csücske, de tudom az egyéni szociális probléma.. :D Azért még reménykedem ;)
    Összesítve imásom a történetet, nagyon nagyon várom a folytatást! :)
    Puszi: Lina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Linus04!
      Köszönöm a kedves soraidat. Örülök, hogy ennyire tetszik neked a történetem. Igen, Anabell egy igen összetett egyéniség és még okozni fog néhány meglepetést nektek. :D
      Ebből a történetből a következő részt szerdán olvashatod. :D Ha nagyon unatkozol, addig olvasgasd a többi ficemet. :D Biztos találsz köztük kedvedre valót. :)
      Puszi: Dolores

      Törlés
  3. Kedves Dolores! :)
    Jelentem még egy történeten túl vagyok :) Hamarosan oda is írok! :) Bárcsak a holnap vizsgámra való készülés is így menne :)
    Várom, a folytatást szerdán! :)
    Puszi: Lina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igen! Ha így olvasol, öröm az írás. :D Köszönöm, hogy megint kommenteltél. Szorítok, hogy holnap sikeres legyél. :D
      Puszi: Dolores

      Törlés