2014. november 26., szerda

Las Puertas de Infierno 80.

Kimi

   Furcsán éreztem magam mikor kiszálltunk a gépből. Le sem tudtam venni a pillantásomat a velem együtt utazókról. Figyeltem minden reakciójukat és szinte rimánkodtam magamban, hogy tetszen nekik a hazám.
  Ana, mint egy tyúkanyó úgy terelgette a gyerekeket a terminálon át. Én még megköszöntem a pilótámnak és a személyzetnek a zökkenőmentes utazást, majd újdonsült családom után siettem. Családom? Milyen fura volt kimondani, mégis annyira jó. Ösztönösen fontam  a karomat Anabell derekára és így irányítottam őt a parkolóban várakozó autóm felé. Ha nem is tetszett neki a mozdulatom, egy szóval sem említette, csak vezette a két kicsit, hogy minél előbb biztonságban tudja őket. Beülve a kocsiba Ana nagyot nézett, mert a hátsó ülésen két vadonatúj gyerekülés terpeszkedett.
 - Ezt hogy csináltad? - kérdezte döbbenten miután segített a kicsiknek becsatolni magukat.
 - Titok - vigyorogtam sejtelmesen, de aztán mégis válaszoltam. - Tudod néha jól jön, ha van az embernek egy bátyja, aki gyakorló apuka és akinek elég egy telefon és már meg is csinálja amit kérek.
 - Rendes volt tőle - nevetett fel a lány és ettől a gesztustól megbolondult a ketyegőm.
 - Többet kéne mosolyognod - szaladt ki a számon, amit azonnal meg is bántam, mert Ana elkomorodott. Tudtam, hogy régen mikor együtt voltunk rengeteget nevetett és éreztem, hogy ennek az elhagyása velem kapcsolatos.
 - Mikor érünk már oda? - nyafogott Nico, amit nem is csodáltam, hiszen mint megtudtam soha ennyit nem utazott egy huzamban.
 - Fél óra és ott vagyunk - néztem hátra a tükörbe bátorítólag.
 - Az még nagyon sok - görbült le a pici szája. Ijedten néztem Anabellre.
 - Kicsim - fordult hátra a lány - mit szoktunk csinálni, ha nagyon unatkozunk?
 - Nem tudom - rázta a fejét szomorúan a fiam.
 - Gondolkodj egy kicsit - mosolygott rá halványan Ana.
 - Én tudom - kiáltott fel Lina, amin elcsodálkoztam, mert eddig szinte a szavát sem hallottam. - Énekelünk - csapta össze a kis kezeit izgatottan.
 - Úgy van - bólintott a mellettem ülő. - Ilyen hosszú útra csak egy ének jut eszembe - mondta, majd halkan bele kezdett. - Egy üveg alma...
 - Két üveg alma, három üveg alma - sorolták a kicsik jókedvűen. Ana visszafordult hozzám.
 - Kíváncsi vagyok, hány üveg almátok lesz mire megérkezünk - szólt még hátra.
 Mosolyogva hallgattam a gyerekek lelkes számolását.
 - Kösz - pillantottam a mellettem ülőre lányra. - Fogalmam sincs, mit csináltam volna, ha nem vagy itt.
 - Biztos sikerült volna megoldanod valahogy - biccentett felém.
 - Miből gondolod?
 - Valahol olvastam, hogy Rami fiait is úgy szereted, mintha a sajátjaid lennének.
 - Te olvastál rólam? - döbbentem le.
 - Csak néha - pirult el. - Nico nyúzott vele, mert ő mindent tudni akart rólad - fordította el a fejét és kifelé kezdett bámulni az ablakon.
 - Annyira hihetetlen, hogy anélkül is rajongott értem, hogy tudta volna az igazságot. Mintha érezte volna...
 - Igen - suttogta Ana, de nem fordult felém.
  Az út további részében csendbe burkolóztunk, csak a gyerekek éneklése, számolása hallatszott hátulról, ami bensőségessé tette számomra az utazást.
  A házunk előtt leparkolva a gyomrom borsónyira zsugorodott az idegességtől. Ahogy megállt az autó az örök mozgó Nico már pattant is ki az üléséből.
 - Hű, de szép - mondta, miután végig nézett a házon, és ettől dagadni kezdett a mellkasom a büszkeségtől. - Gyere Lina, nézd! - rángatta ki a húgát is a kocsi belsejéből.
 - Nico, légyszíves viselkedj - szólt rá Ana. - Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy egy vadembert neveltem fel - nézett rá szigorúan.
 - Bocsi anya - hajtotta le a fejét a fiam. Lenyűgözött, hogy mennyire jól neveli a gyerekeket.
 - Gyere, hagy igazítsam meg a kabátodat - lépett elé már mosolyogva az anyja és egy puszit nyomott a kicsi fejére.
 - Mehetünk? - türelmetlenkedtem, mert már be akartam őket mutatni a számomra legfontosabb személynek.
 - Persze - fogta kézen a gyerekeket, majd észre vettem, hogy idegesen kifújja a levegőt.
 - Megjöttünk! - kiáltottam el magam miután beléptünk a házba.
 - Na végre! Már el sem tudtam képzelni, merre vagytok - hallottam meg édesanyám hangját, majd ő is felbukkant, kezét éppen a kötényébe törölte.
 - Lassabban jöttem, mert nem akartam száguldozni - öleltem magamhoz majd a vendégeink felé fordultam. - Anya, hagy mutassam be neked Anát és a gyerekeimet. Nico és Lina - terült szét hatalmas vigyor az arcomon.
 - Jó napot! - nyújtott kezet a lány anyának zavartan. - Anabell Montgomery. Köszönjük a meghívást.
 - Paula Raikkönen, de hívj csak Paulának - fogadta a köszönését, miközben jól megnézte magának az előtte állót. - Ne köszönd lányom, mert ha jól tudom, mostantól ti is a családhoz tartoztok - mosolyodott el. - Na és hol vannak az én unokáim? - fordult a két kicsi felé, akik megszeppenve nézték őt az anyjuk háta mögül.
 - Édeseim, mutatkozzatok be szépen - kérte tőlük Ana, mire a fiam felbátorodott.
 - Nicola Matthias Montgomery.
 - Nagyon szép neved van - hatódott meg anyukám, egy kérdő pillantást vetve rám, mire én bólintottam. Tudtam, hogy neki is apa jutott eszébe. - És ezt a gyönyörű hercegnőt vajon hogy hívják? - fordult a lányom felé.
 - Lina Emma Montgomery - suttogta halkan a kicsilány, de el nem mozdult volna az anyja mellől.
 - A tiéd is csodálatos - mosolygott rájuk, ellágyult szívvel. - Mondjátok csak szeretitek a sütit?
 Erre a szóra mindketten felkapták a fejüket. Nemhiába na, a Raikkönen vér...
 - Úgy látom igen - nevetett fel anya. - Ha anyukátok megengedi, akkor mindjárt kaphattok valami finomat - nézett kérdőn Anára, aki bólintott.
 - Jöttök velem? - nyújtotta nekik a kezét, amit a kicsik rövid habozás után megfogtak. - A mama sütött nektek valami finomat - magyarázta miközben eltűnt velük a konyhában.
 - Azt hiszem levették a lábáról az öreglányt - kuncogtam fel.
 - Kimi - nézett rám Ana felháborodva. - Hogy beszélhetsz így az anyukádról?
 - Tudja, hogy így hívom - nevettem el magam - és azt is, hogy attól még imádom.
 Néhány pillanatig szótlanul álltunk egymással szemben. Kedvem lett volna magamhoz szorítani és addig csókolni, míg el nem felejtetem vele azt a portugál majmot, de nem tehettem. Nem akartam elijeszteni. Ana olyan volt nekem, mint vadásznak a zsákmány. Szép lassan, élvezettel akartam becserkészni, hogy aztán a meglepetés erejével terítsem le.
 - Szeretnék elmenni a mosdóba - mondta halkan, de így is kizökkentett a beteges fantázia világomból, ahol csak ő és én voltunk, na meg egy franciaágy.
 - Basszus, de udvariatlan vagyok - kaptam észbe. - Gyere, megmutatom a fürdőszobát és azt is, hogy hol fogtok aludni - vigyorogtam perverzül.
 Fellépcsőztünk az emeletre.
 - Itt a fürdő, az ott szemben a bátyám volt szobája, de most a kicsik fognak ott aludni. Ez pedig - nyitottam ki a mellettünk lévő ajtót - az én szobám.
  Figyeltem az arcát, ahogy felfogta a mondottakat majd először elpirult, utána elsápadt.
 - És én...hol fogok aludni? - nyelt nagyot miközben szemei a szoba közepén terpeszkedő ágyra tapadtak.
 - Sajnos csak az én szobámban van hely - haraptam az ajkaimba, hogy el ne áruljam magam egy ide nem illő vigyorgással.
 - Mi? - emelkedett meg a hangja. - Az nem...nem lehet - dadogta. - Én nem fogok veled aludni - emelte fel a fejét dacosan.
 - Ana, kérlek - tettem az ártatlant. - Értsd meg, nincs több szobánk.
 - Akkor inkább a kanapén alszom, nekem az is megfelel - jelentette ki.
 - Nem engedhetem - csattantam fel. - Bell - léptem közelebb hozzá - megígérem, hogy egy ujjal sem nyúlok hozzád. Így jó lesz? - fúrtam a tekintetemet az íriszeibe. Láttam rajta, hogy valami más megoldáson töri a fejét, de aztán feladta. - Rendben - sóhajtott fel. - De ha egy ujjal is...
 - Megígértem, hogy nem - tettem a szívemre a kezem, de magamban vitus táncot jártam, ugyanis a számat egy szóval sem említettem.

8 megjegyzés:

  1. Ana drága, jaj de naiv vagy! Mondjuk megértem, Kiminek én se tudnék ellenállni.
    Nagyon jó volt, csak annyira kiéheztem, hogy gyorsan elolvastam és hirtelen elfogytak a szavak és csalódott lettem. Nem tudom mit fogok csinálni a jövőhétig. Holnap meg holnapután lesz még egy kis örömöm, de a hétvégén? Halálra unom magam Dolores! Persze megértem ez így igazságos, minden nap másik történet és hétvégén pihenés. Logikus, örülök, hogy megtaláltad az egyensúlyt, egyáltalán nem lehet könnyű (tapasztalat, nekem nem is sikerült), szóval gratulálok neked, hogy ez ellenére nem romlott, hanem sőt, javult az írásod. Tényleg úgy gondolom, hogy az első fejezetekhez képest hatalmas ugrás van és nekem ez őszintén nagyon tetszik.
    Na puszi neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága RenatEa!
      Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat. :D Örülök, hogy látod bennem a fejlődést.
      És igen, nagyjából megtaláltam a nekem legmegfelelőbb egyensúlyt. Sajnálom, hogy ezáltal minden történetből csak heti egy van, de van aki havonta hoz csak részt a blogjába. :D (Tehát én még szorgalmas hangyácska is vagyok. :D )
      Mégegyszer köszi, hogy írtál. Puszi : Dolores <3

      Törlés
  2. Szia Dolores :)
    Most hamarabb jöttek nálam az újévi fogadalmak és az egyik pont az lesz, hogy nem húzódok meg a háttérben és néha írok a chatre, hanem igen is kommentálni fogom a részeket, hogy te is érezd, mennyire nem tudok/tudunk a történeteid nélkül élni:P
    Tényleg kínzás ez a heti egy rísz,de hát többet is túléltem már, a lényeg, hogy neked minél kényelmesebb legyen, és sose unj rá ezekre a történetekre, mert abba belehalnék :D
    A részről: amiben Kimi van rossz nem lehet. Nekem ő a kis szívem csücske. Annyira örülök, hogy belevontad a történetbe, és hogy még hogy :D
    Hát igen, kis naiv Ana, kíváncsi vagyok, hogy fog majd reagálni, ha az a száj megtalálja:)
    Alig várom a következő részt :)
    Hatalmas virtuális ölelés és puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vivko!
      Nagyon köszönöm neked, hogy te is kommetelsz, hogy érezzem a törődést. :D
      Tudom, hogy elég kevés az egy rész, de öt történet mellett csak ennyire futja. :( Arra, hogy ráunok ezekre kevés az esély, mert már többször is leírtam, legalább még legalább kilenc történet várja, hogy bekerülhessen a blogba. :D Hidd el egyik sem átlagos, mert nem szeretem a sablonos sztorikat. :D
      Kimi...Na igen, nekem is ő az egyik kedvenc pasim a száguldó cirkuszban. A másik sajnos most bénultan fekszik egy kórházi ágyon és az életéért küzd. :( Én bízom benne, hogy felépül. <3
      Anáról csak annyit, hogy lesznek még meglepetések a sztoriban. :)
      Mégegyszer köszönöm, hogy írtál! További szép napot neked.
      Puszi: Dolores <3

      Törlés
    2. Tudtam én, hogy rokonlelkek vagyunk (legalábbis egy kicsit <3) az a bizonyos Másik nálam is fontos szerepet tölt be, és még mindig nehéz elhinni, mi történt vele :( az idei hétvégén sikerült 3szor is találkoznom vele (a legközvetlenebb,legédibb,legaranyosabb volt <3) és talán ez miatt, mégrosszabban érint :( Remélem, még sokáig fogjuk majd látni azt az elképesztő, lehengerlő mosolyát <3
      Ami a te betűidből áll össze, sose nem átlagos és biztos lehetsz benne,hogy itt leszek a legalább kilencnél is :)
      <3

      Törlés
  3. Kedves Dolores!
    3napja talaltam ra a blogodra es ennyi ido alatt, mind a 80reszt vegig olvastam es most fogom elkezdeni a 10/10et.
    Nagyon megfogott a blogod es az, hogy egyszerre tobb tortenetet is irsz egy blogba, nagyon eredeti!
    Minden reszt teljes figyelemmel olvastam el es lelkesedem meg most sem lankad a blogod irant, hiszen nagyon elvezheto es izgalmas!
    Imadom Anat es a gyerekeket, akik "Kimi klonok". Eleinte nagyon szurkoltam Sergionak, aztan Cristiano szakitott Irinaval es mar eljatszottam a gondolattal, hogy neki szurkolok es igy is lett, viszont most, nagyon sajnalom Sergiot es remelem minnel elobb egyutt lesznek! Ami pedig Kimit illeti, remelem baratok lesznek es a gyerekeket tovabbra is imadni fogja. Nagyon kivancsian varom mar, hogy a sajto mit fog ebbol alakitani!��
    Nagyon megszerettem a blogod, csupan egy keressel elnek, meg pedig azzal, hogy minnel elobb hozd ossze Anat es Sergiot akiknek, mar egy kozos nevet is adtam, Sana.�� Tudom, sok szabad idom volt.��
    Siess a resszel!
    Puszi:
    Lily Clark❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdvözöllek köztünk Lily Clark! :D
      Örülök, hogy ennyire tetszik amit írok. Néha nehéz elhinni, hogy mást is érdekelhet a beteg agyam szüleménye. :)
      Kíváncsi leszek, hogy ha elolvasod az összes történetet, akkor melyik lesz a kedvenced? Ha nem felejted el, akkor légyszíves írd meg, mert érdekel, hogy téged melyik sztori fogott meg a legjobban. Előre is köszi. :D
      Ami Anabellt illeti, tetszik a Sana. :D
      Viszont nem akarom lelőni a végét, így nem mondok semmit, hogy ki lesz a befutó. "gonosz vigyorral az arcán gépel"
      A következő résszel szerdán jövök, de neked addig is lesz mit olvasnod, ha beakarod hozni a lemaradásodat. :D
      Puszi: Dolores <3

      Törlés