2014. április 1., kedd

10/10 39. rész

Lola

 - Merci - köszöntem meg a recepciósnak a kulcsokat. - Fiúk! Megvannak a szobák, Ramos majd beosztja, hogy ki, kivel lesz egy helyen - nyújtottam át a kulcsokat a védőnek, akit ha lehetett messzire kerültem.
 - Te kivel alszol? - vigyorgott rám Arbeloa.
 - Zizuval és Marceloval - jelentettem ki, direkt kétértelműen.
 - Mázlisták - röhögtek fel a többiek, mire a francia tréner csúnyán nézett rájuk.
 - Egy óra múlva találkozunk itt - mondtam és beszálltam a liftbe a két szobatársammal.
 - Hallottátok már? - vigyorgott ránk a bongyi, aki néha rosszabb volt, mint az összes pletykalap együttvéve.
 - Mit? - kérdezte Zidane.
 - Sergio a bulin összejött egy csajjal - kezdte Marci és bennem még a vér is meghűlt -, de olyan részeg volt, hogy nem emlékszik rá, hogy kivel - röhögött fel.
 - Ez hülye - vigyorodott el Zidane is.
  A döbbenettől nem tudtam megszólalni, de nem is nagyon akartam. Nem lehet ekkora mázlim, vagy igen? - csillant fel a remény, hogy megnyugodhatok a botlásommal kapcsolatban.
 - Hogy a fenébe csinálta - feszegette tovább a témát a francia, míg én inkább elfelejtettem volna.
 - Ő se érti - vonta meg a vállát Marci. - Azt tudja, hogy teljesen bepörgött a csajtól, aki reggelre lelépett. Hiába kérdezte végig Irinát és Crist, hogy ki lehetett az, ők se tudtak neki segíteni.
 - Nem lehet, hogy csak álmodta az egészet - kérdeztem, miközben megérkeztünk az emeletünkre.
 - Nem, mert megtalálta a csaj szétszakított bugyiját. Vad menet lehetett - húzogatta perverzen a szemöldökét és én nagyot nyeltem, mert felrémlett előttem, hogy mennyire is az volt.
 - És most mit fog csinálni? - kérdezte a tréner, miközben kinyitotta nekünk a szobánk ajtaját, és ez a kérdés engem is nagyon érdekelt. - Végig próbálja a csajokon, mint egy elcseszett Hamupipőke mesében?
 - Csak szeretné! - röhögött fel Marci és az elképzelés az én számra is mosolyt csalt. - Clarissenak még a közelébe sem engedem.
  Lepakoltunk, ki-ki a választott ágy mellé.
 - Nem gond, ha befoglalom egy kicsit a fürdőt? - nézett ránk Zizu.
 - Nem - ráztam meg a fejem és végigdőltem az ágyon. Ahogy becsukódott a francia mögött az ajtó, megéreztem magamon a brazil átható tekintetét.
 - Mi van? - fordultam felé.
 -Nem akarsz valamit elmondani nekem? - kérdezte komoly arccal.
 - Mit? - értetlenkedtem.
 - Tudod, Sese megmutatta a bugyit és érdekes módon Clarnak is van olyan...
 - Csak nem hiszed, hogy Sergio és Clarisse? - vágtam közbe felháborodva.
 - Ha engednéd, hogy végig mondjam, akkor megtudnád, hogy erről nem erre gondolok. A bugyi egy brazil fehérnemű cégtől származik és ezt onnan tudom, hogy Clarnak is van, mivel én vettem neki a szülinapjára. a bulin rajta kívül csak egy valaki volt, akinek lehetett ilyen cucca és az te vagy - nézett rám áthatóan, majd folytatta. - Az este folyamán eltűntél egy időre. Nem akarod elmondani, hogy hol voltál?
 - Nem - fordultam el tőle és csak remélni mertem, hogy másokban nem buzog ennyire a Poirot vér. - Mondtad valakinek? - kérdeztem meg, miközben a plafont bámultam.
 - Senkinek - rázta meg a göndör fürtjeit. - Lolita, miért csináltad?
 - Jó kérdés - csúszott ki a számon, így véglegesen elárulva magam. Nem tagadtam tovább a barátom előtt, mert már felesleges volt. - Talán mert a koktélok hatására még jobban hasonlított Rá - futották el a szemeimet a könnyek.
 - Basszus - ült le mellém Marci és az ölébe húzott. - Azt hittem, hogy túl vagy már rajta.
  Erőtlenül megráztam a fejemet.
 - Soha nem fog sikerülni - suttogtam és a könnyeim óhatatlanul megindultak a szememből.
 - Miért? - simogatta meg az arcomat Marci. - Miért nem megy?
 - Nem akarok róla beszélni - húztam el a fejem tőle és felálltam az öléből.
 - Lolita hova tűntél utána? Mi történt veled abban a három hétben? - tette fel a kérdést, nem is sejtve, hogy mennyi fájdalmat okozva ezzel.
 - Mondtam már, hogy nem akarok róla beszélni - csattantam fel. Zidane pont jókor nyitotta ki a fürdőszoba ajtaját, így gyorsan magamra zártam azt. A tükörbe nézve újra láttam azt a tizenkilenc éves kislányt, akinek egy nap alatt törték össze az álmait amit a családról szőtt.
 - Gyerünk Lola, szedd össze magad - locsoltam hideg vizet az arcomra. - Megfogadtad, hogy soha többé nem leszel gyenge - néztem farkasszemet önmagammal. Mikor már úgy éreztem, hogy összeszedtem magam, elhagytam a menedékként szolgáló helyiséget. A szobánkban már csak a franciát találtam, aki kíváncsian nézett rám.
 - Minden oké? - tette fel a kérdést aggódva.
 - Persze, csak tudod, havonta egyszer megbolondulnak a hormonjaim - füllentettem.
 - Marcelo is valami ilyesmit mondott - nézett még mindig rám.
 - Ilyenkor annyira jó lenne, ha fiúnak születtem volna - sóhajtottam fel.
 - De akkor nem lehetnél ekkora "sztár" - tette macskakörömbe a szót.
 - Nem is akarok az lenni - húztam el a számat. - Sokkal jobb lenne férfiként irányítani a csapatot. Akkor nem arról szólnának a sajtótájékoztatók, hogy kivel, mikor és hányszor feküdtem össze a csapatból, hanem arról, hogy mit értünk el a szezon kezdete óta.
 - Nyugi, egy idő után megunják - tette a vállamra a kezét.
 - Remélem, hogy igazad van - eresztettem meg egy vérszegény mosolyt. - Most valahogy nem vagyok ráhangolva a hülyeségeikre.
  Elindultunk lefelé, ahol már vártak a többiek. Beszálltunk a buszba, ami a pályához visz és közben nézelődtünk. Bedugtam a zenelejátszómat a fülembe és lehunytam a szemem, próbáltam felvértezni magam az újságírók rohamára, a kedvenc számaim hallgatásával.
 - Lola - bökte meg a vállamat a francia.
 - Hm? - nyitottam ki a szemeimet, hogy újra visszacsöppenjek a kicsit sem csendes buszunk belsejébe.
 - Ki megy veled a sajtótájékoztatóra?
 - Nézzük csak - járattam végig a tekintetemet a fiúkon, akik próbáltak minél jobban belesüppedni a székbe, hogy ne vegyem őket észre. Ők is utálták ezt a procedúrát. Úgy volt, hogy Iker jön velem, de mivel Sara bármelyik pillanatban szülhet, ő inkább mellette maradt. - Cris - vigyorodtam el gonoszul, mert tudtam, hogy ők imádják egymás agyát húzni Ibrával.
 - Még valaki?
 - Nem, elég lesz Ronaldo - ráztam meg a fejem. - Ez egy barátságos mérkőzés, ide nem kell nehéztüzérség - vigyorogtam és Zidane is mosolyogni kezdett. - De te is jössz - nyújtottam ki rá a nyelvem.
 - Muszáj? - nézett rám elgyötört arccal.
 - Naná - vigyorogtam -ez a te hazád, nem árt, ha van mellettünk egy vérbeli francia is.
 - Nem lehetne inkább Benzema? - kérdezte reménykedve.
 - Nem, mert abból semmi jó nem sülne ki és ezt te is tudod.
 - Rendben - sóhajtott fel megadóan.
  Megállt a busz és mi leszálltunk több száz sikítozó rajongó közé a szakadó esőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése