2014. április 23., szerda

10/10 44. rész

Lola

 - Kész vagy? - dugta be a fejét kopogás után Sergio az ajtómon.
 - Egy pillanat - mondtam, miközben a tükör előtt ellenőriztem a sminkemet.
 - Hűha - vigyorodott el perverzül. - Csak nem pasivadászatra indulsz?
 - És ha igen? - néztem rá kérdőn. - Nekem is jár a szórakozás.
  Tátott szájjal pislogott a válaszomat hallva.
 - Csukd be a szád, mert belerepül a légy - léptem el mellette vigyorogva és nem értettem, hogy tudok vele ilyen közvetlen lenni. Bár a tudat, hogy még mindig nem tudja, hogy lefeküdtünk sokat segített benne. Befújtam magam a parfümömmel és jeleztem, hogy kész vagyok.
 - Hm - szagolt a levegőbe Serg. - Olyan ismerős ez az illat - húzta össze a szemöldökét, mint aki nagyon gondolkodik valamin. Az ütő is megállt bennem.
 - Biztosan érezted már rajtam - próbáltam szépíteni a helyzetet.
 - Lehet - vonta meg a vállát és megnyugodtam, hogy leszállt a témáról.
  Kiléptünk a folyosóra, ahol már gyülekeztünk egy páran. Cris is megjelent Irinával és az arckifejezése megmosolyogtatott.
 - Běbě chaton - vigyorgott rám Ibra. Úgy látszik ezt már nem mosom le magamról.
 - Igen Tomkatt? - válaszoltam svédül, ami nem kis meglepetést okozott a csatárnak, de a kezdeti döbbenet után elvigyorodott.
 - Nem akarsz csapatot váltani? - karolta át a vállamat és a lift felé kormányzott.
 - Hey! - szólalt meg Roni és Sergio egyszerre. - Nem elcsábítani az edzőnket! Ő a mienk!
 - Nem vagyok senkié - néztem rájuk csúnyán. - Köszönöm, de egyenlőre maradok a blancoknál, mert kell nekik egy erős női kéz.
 - Ha már a sajátunkat unjuk - vigyorgott rám a portugál pimaszul, mire gyilkos pillantást küldtem felé. Irina csak kapkodta a fejét köztünk.
 - Ha megunod ezeket az idiótákat, mi szívesen látunk - komolyodott el a svéd óriás.
 - Fejben tartom - mosolyogtam rá kedvesen.
  A szálloda előtt beültünk egy hatalmas limóba és megkértük a sofőrt, vigyen minket a városban található legjobb helyre. A kocsi belsejében már megkezdtük az alapozást. Durrantak a pezsgős üvegek és egyre jobb hangulatban koccintottunk az elért sikereinkre, csak Irina duzzogott, mert a fiúk nem nagyon foglalkoztak vele. Egyszerűen nem volt közös témájuk, míg velem a fociról beszélgettek.
 - Nem volt mérges apád, hogy pont a Realhoz szerződtél? - nézett rám Alves. - Ő aki a Barcába játszott, gondolom nem örült neki.
 - Az az igazság, hogy később tudta meg. Már annak sem örült mikor a Santosnál voltam, de az, hogy Spanyolországba költözöm, kiborította. Nem árultam el, melyik csapathoz megyek csak annyit, hogy spanyolhoz. A repülőtéren az elváláskor vallottam be.
 - Mit szólt hozzá? - csillogtak kíváncsian Xavi szemei.
 - Ha azt mondom, hogy nyolcvankét nem fogadott hívás és számtalan üzenet várt tőle mikor leszálltam a reptéren akkor szerinted? - vigyorodtam el. - Azóta viszont belenyugodott és ő is örül a sikereimnek.
 - Megérkeztünk - szólt hátra a sofőr, majd kiszállva kisegített minket az autóból.
 - White Rabbit - olvastam el a hely nevét.
  Szerencsére felismertek minket így gyorsan belül találtuk magunkat. A tulajdonos elénk sietett és kedvesen elvezetett a Vip részleghez. Az első körünket pedig a ház ajándékaként kaptuk.
 - Ezt imádom az ismertségben - huppant le mellém Alves. - Ingyen pia, tuti hely.
 - A jó csajokat ne hagyd ki - kontrázott rá Sergio, aki egész este a dekoltázsomat bámulta.
 - Itt a pia! - állt meg egy tálcával mellettünk Ibra. - Ezt neked készíttettem Běbě chaton - tett le elém egy koktélt.
 - Mi ez? - kérdeztem kíváncsian, de közben már bele is szagoltam a pohárba. Igen erős illata volt.
 - Vodka, amaretto, Bailey's, tejszín és tej vagyis Screaming Orgasm - vigyorgott teli szájjal.
 - Szóljatok ha zavarunk? - röhögött fel Alves és Iniesta, majd lepacsiztak egymással.
 - Hülyék - forgattam meg a szemeimet. Ők nem tudták, hogy Ibra csak ugrat, mert semmi esetre sem csalná meg Helenát.
  Belekortyoltam az italomba és elégedetten csettintettem a nyelvemmel.
 - Ez rohadt finom - néztem elismerően a svédre, majd megittam az egészet. - Ki jön táncolni? - pattantam fel nem sokkal később, meghallva az egyik kedvenc számomat.
 - Mehetünk - vigyorogtak rám többen is. Cris és Irina az egyik sarokban enyelegtek, így nem szóltunk nekik. Ibra útközben összefutott egy régi ismerősével és leállt vele beszélgetni. Négy férfival léptem a táncparkettre és kezdtem magam jól érezni. Hülyültünk, nevettünk és rengeteget táncoltunk. Éreztem, hogy a kocsiban elfogyasztott pezsgő és a koktél kezd a fejembe szállni. Mozdulataimat egyre jobban átjárta a zene. Xavi már rég lelépett mikor Alves sem bírta tovább és elnézést kérve a pulthoz sietett folyadék pótlásért. Sergioval és Thiagoval maradtam. Éreztem a feszültséget köztük, de nem foglalkoztam vele. Csípőmet vadul rázva, kezeimet a fejem felé emelve élveztem a ritmust. Teljesen kikapcsoltam. Sergio lelépett egy pillanatra így Thiago közelebb húzódott hozzám és kezeit a derekamra simítva vont magához, így már együtt mozogtunk a zenére. Gondoltam egyet és megfordultam a karjai közt. Fenekemet ölének nyomva táncoltunk a vérpezsdítő dallamokra.
 - Lola - suttogta a fülembe - megőrjítesz. Párizs óta nem tudlak kiverni a fejemből - csókolt a nyakamba.
  Jóleső sóhajjal dőltem a mellkasának és hagytam, hogy rajtam is eluralkodjon a vágy. Mikor felnyitottam lehunyt pilláimat, Sergio dühös és csalódott tekintetével találkoztam. Jobb szerettem volna az ő karjaiba simulni, de tudtam, hogy az nem lenne okos dolog. Így is nehezen szabadultam a szilveszterkor történtektől és alig bírtam magammal, hogy ne ismételjem meg a botlásomat.
 - Gyere! - fogtam meg a brazil kezét és felvezettem a többiekhez. Ott magamhoz vettem a kistáskámat és a kijárathoz húztam a megdöbbent srácot.
 - Hova-hova? - nézett számonkérőn összefonódó ujjainkra Cris, mikor belebotlottunk.
 - Semmi közöd hozzá - sziszegtem a fogaim közt és kilépve a klubból egy üres taxihoz léptem. Beültünk, majd bemondtam a címet. Úgy látszik, Thiago is magához tért, mert akaratosan az ajkaimra tapadt. Kezei a combomon kúsztak egyre feljebb.
 - Gyönyörű vagy - súgta a számba, majd beleharapott az alsó ajkamba. Hogy ne maradjak adósa a kényeztetéssel, kihúztam a pólóját a nadrágjából és ujjaimmal bekúsztam alá, óvatos érintésekkel hergelve a már így is eléggé beindult srácot.
 - Khm, khm - hallottuk meg elölről. - Hölgyem, megérkeztünk.
  Táskámból előkaptam egy köteg pénzt és a sofőr kezébe nyomtam.
 - Ez sokkal... - szabadkozott volna, de már ott sem voltunk. Sietős léptekkel mentünk a lifthez, ahol szerencsénkre nem volt senki. Belépve Thiago neki lökött a lift oldalának és falni kezdte az ajkaimat.
 - Úristen - nyögte, mikor kezemet lecsúsztattam a nadrágja elejére. - Annyira finom vagy és annyira szexi. Az első pillanattól kívántalak, ahogy megláttalak.
 Egy csókkal belefojtottam a szót. Felérve az emeletünkre sietősen nyitottam ki az ajtómat és berántottam rajta a brazilt.
 - Lola - nyögött fel mikor lehúztam róla a pólót és végigcsókoltam a mellkasát. Egyre lejjebb és lejjebb. A nadrágja övénél megálltam és kacéran felnéztem rá. Szemei feketén világítottak kisfiús arcán, mikor kibontottam az övet és megszabadítottam a felesleges ruhadaraboktól. Méretes férfiasságát látva megnyaltam a szám szélét és elé térdeltem. Óvatosan végighúztam rajta a nyelvemet, megízlelve a bársonyos bőrt.
 - Basszus - túrt a hajamba és felvetette velem a neki tetsző ütemet. Nyögéseiből arra következtettem, hogy nagyon közel van a csúcshoz, ezért abbahagytam a kényeztetését.
 - Bruxa - zihálta, majd felkapott és a hálószobámba vitt. Letett az ágyra és kapkodva szabadított meg a ruháimtól. Combjaimat széttárva vadul belém döfte magát. Felsikoltottam az élvezettől.
 - Ez az bébi - lihegte, miközben egyre gyorsabban mozgott bennem. Kezeimmel hol a takarót szorongattam, hol a hátát karmoltam. Az orgazmusom előtti pillanatban Sergio borostás képe villant be, majd olyan erővel tőrt rám az élvezet, hogy szinte elájultam. Thiago egy hangos nyögéssel követett. Kielégülten, fáradtan feküdtünk egymás karjában.
 - Soha nem éreztem még ilyet - könyökölt fel mellettem a srác. - Egyszerűen megbolondulok érted - fúrta a fejét a nyakamba. Kuncogva fogadtam a csókjait, amivel a fülem tövét borította be. - Akarlak! Megint! - morogta és hogy megmutassa mennyire, ágyékát a combomhoz dörzsölte.
 - Te kis telhetetlen - somolyogtam rá, majd fölé kerekedtem és lassan hintázni kezdtem a merevedésén.
 - Annyira gyönyörű vagy - sóhajtott fel, majd a csípőmbe markolva leállított. - Ha tovább csinálod szégyenszemre elélvezek, mint egy tini.
  Beletúrt a hajamba és lehúzott magához.
 - Mióta találkoztunk, minden álmomban megjelentél - nézett a szemeimbe -, de soha nem volt ilyen jó.
  Beleharaptam az ajkába, amit egy morgással jutalmazott és maga alá fordított. Egyik kezére támaszkodott és úgy nézett végig rajtam. Gonosz mosoly jelent meg a szája sarkában.
 - Most én jövök - mondta és mielőtt reagálhattam volna, ujjai már a nőiességemen kalandoztak. Két ujját belém vezette, hüvelykujjával a csiklómat dörzsölte. Pillanatok alatt nedvesedtem be megint.
 - Thiago kérlek - vergődtem a kezei között.
 - Imádom ahogy a nevemet mondod - szívta meg a bal mellemet. - Még, hallani akarom - utasított, majd egyre intenzívebben kezdte mozgatni az ujjait bennem.
 - Thiago, Thiago - mantráztam elfúló hangon és éreztem, hogy már közel a menny, de mielőtt átléphettem volna a kapun, megállt.
 - Baszd meg - nyögtem fel frusztráltan.
 - Arra készülök - vigyorodott el és felhúzott az ágyról. Előtört belőle a brazil hév és mohó szenvedéllyel csókolni kezdett, majd visszalökött az ágyra és négykézlábra állított.
 - Kapaszkodj kicsim, mert most repülni fogunk - suttogta a fülembe. Hajamnál fogva húzott magához. Egyik kezét a nyakamra téve hátulról belém hatolt. Az első két lökés után elélveztem, sikítva szakadt ki belőlem a neve. Neki sem kellett sok és követett engem. Összerogytam alatta és boldog mosollyal az arcomon aludtam el.


Běbě chaton = kiscica
Tomkatt       = kandúr
Bruxa           = boszorkány

4 megjegyzés:

  1. Sziia!
    Nagyon jó lett a rész! Bár bevallom, erősen Sese párti vagyok így remélem Lola végül mellette fog lenni és nem más férfiakkal. Ahhoz képest hogy milyen távol áll tőlem ez a stílus (mármint a nők ilyen viselkedése) nagyon tetszik a történet. Azért is jó mert így beláthatunk egy olyan világba ami nekem példáúl nagyon távoli. Sose leszek a Real Madrid edzője, se olyan aki falja a férfiakat (ha lehet így fogalmazni). Igazából nagyon imádom Lolát. A kedvencem, nagyszájú de nagyon szeretem a karakterét. Remélem végre észheztér majd Sese is és Lola is majd és végre összejönnek. I ♥ 10/10, Sese and Lola <3
    xddddd
    Puszillak és várom nagyon a következő részeket!
    Lolo.

    VálaszTörlés
  2. Szia Lolo!
    Köszi, köszi, köszi! Nemsokára kiderül majd, hogy miért is lett Lola olyan amilyen. Én is Sergio párti vagyok, mivel nekem ő testesíti meg az igazi férfit. ;p Örülök a kommentednek. Pusszancs: Dolores

    VálaszTörlés
  3. Imádom, hogy még a tömény, érzéketlen szexről is úgy tudsz írni, hogy az egyáltalában de nem lesz közönséges. Isteni volt, szexi!

    VálaszTörlés
  4. Szia Audrey!
    Köszönöm szépen az elismerést. Nagyon jólesett. :D Pusszancs: Dolores

    VálaszTörlés